Andre former for autoriseret kloakarbejde

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Andre former for autoriseret kloakarbejde

Hvis du har brug for at reparere eller udskifte din kloakledning, bør du overveje at hyre en professionel blikkenslager. Men før du hyrer en blikkenslager, bør du først kontrollere, om han har en autorisation. For at få licens skal blikkenslagere bestå en prøve, der administreres af statens VVS-kontrolorgan. De skal også gennemføre et minimum antal timers uddannelse. En licens giver blikkenslageren ret til at udføre visse typer reparationer og installationer.

Blikkenslagere med licens tager normalt mindre end blikkenslagere uden licens. De er dog ikke altid billigere. Nogle autoriserede blikkenslagere tager højere priser, fordi de tilbyder yderligere tjenester som f.eks. rensning af afløb og installation af vandvarmere. Blikkenslagere med autorisation er også bedre uddannede og mere erfarne. Så når du vælger en autoriseret blikkenslager, kan du være sikker på, at hans/hendes arbejde bliver udført korrekt.

Den mest almindelige årsag til, at boligejere ringer til en blikkenslager, er at reparere et rørbrud. VVS-problemer som utætte rør, tilstoppede afløb og sprængte toiletter er ret almindelige. Disse problemer kan føre til alvorlige sundhedsrisici. Et utæt toilet kan f.eks. medføre, at bakterier spredes i hele huset. Dette kan føre til sygdomme som diarré og opkastninger. Utætheder kan også beskadige gulve og vægge.

En blikkenslager kan også hjælpe dig med at installere nye apparater og armaturer. De kan også hjælpe dig med at installere vandhaner og håndvaske. Før du hyrer en blikkenslager til at installere en vask eller et armatur, skal du sikre dig, at han/hun er behørigt certificeret. Certificerede blikkenslagere skal underkastes regelmæssige inspektioner. De skal også forny deres certificering hvert år.

Når du har brug for en blikkenslager, kan du kontakte lokale virksomheder eller søge online efter et velrenommeret firma. Sørg for, at virksomheden er forsikret og kautioneret. Kontroller også, om blikkenslageren har en licens.

Du kan også bruge internettet til at finde en pålidelig blikkenslager. En søgning på Google vil give dig flere resultater. Du kan indsnævre dine valgmuligheder ved at skrive “blikkenslager i nærheden af mig” eller “lokal blikkenslager i nærheden af mig”. Du kan også stille spørgsmål på fora, der er dedikeret til at finde en blikkenslager.

kloakmester

Har du en anden opgave du skal have løst?