Vil du beskytte din bil mod vind og vejr, så er en carport måske det oplagte for dig?

Hvad koster det at få bygget en carport?

En carport er det oplagte valg til dig, som gerne vil passe ekstra godt på din bil, men det er også det oplagte valg hvis du gerne vil have mulighed for at kunne gå ud i din bil i for eksempel regnvejr uden at blive våd. Udover de ting, så vil en carport også få værdien af dit hus til at stige, da det blik set som en opgradering til din bolig. 

En carport kan bygges på utrolig mange forskellige måder og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan din carport kan se ud. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på, når du skal vælge et tømrefirma til at bygge din nye carport.

Her på siden kan du læse meget mere om carporte, hvilke fordele og ulemper der er ved en carport og hvad det koster at få bygget en ny carport.

Carport

Få 3 gratis tilbud på en carport

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på en ny carport. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan bygge din nye carport.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en carport?

Det kan være meget svært at give en pris på en carport, da prisen ofte afhænger af utrolig mange forskellige ting. Prisen på en ny carport afhænger for eksempel af hvilket materialer du ønsker at bruge, hvor stor carporten skal være og mange andre ting. Men du kan som fingerregel gå ud af at en standart carport koster fra 55.000 kroner og op efter. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at denne pris er hvis det er en helt standart carport, altså med ingen tilvalg eller ændringer. 

Du kan dog også finde carporte der allerede er bygget, og som blot skal monteres. Ved at købe en samlet carport, vil du kunne spare mange penge, men du vil ikke have mulighed for at sætte dit eget præg på carporten. Derfor skal du altid beslutte dig for, om du ønsker at bygge en custom made carport, hvor du selv kan komme med mange af ideerne, eller om du ønsker en standart carport, som er bygget færdig.

Billig carport

Når du skal indhente priser på din nye carport, så er der et par tricks du bør kende, for at få den bedste pris som muligt. Du skal for eksempel aldrig sige ja til det første og bedste tilbud du modtager, vi anbefaler altid at du indhenter minimum 3 tilbud fra forskellige firmaer. Det kan du gøre ved at ringe rundt til de forskellige firmaer og give dem information om opgaven, derefter vil du modtage et tilbud dagen efter formentlig. 

Har du ikke tid eller lyst til at ringe rundt til forskellige firmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. Her skal du blot indtaste information om din opgave, og så skal de gå i gang med at indhente 3 tilbud til dig fra profesionelle firmaer, som kan bygge og montere din nye carport.

Disse ting, vil gøre din carport dyre?

Hvis der er gemt en rigtig håndværker i dig, så kan du faktisk nemt og billigt, bygge din egen carport. Så vil du både sparer penge på projektet, men det vil formentlig også hæve værdien af din bolig, hvis den er bygge ordenligt og flot. Har du derimod ikke de store evner indenfor håndværk? Så vil vi anbefale dig at have en ekspert med på sidelinjen. 

Vælger du at gå med løsningen om at få en ekspert til at bygge din nye carport, så vil det naturligvis blive dyre end hvis du selv kunne bygge den. Men kvaliteten af din nye carport vil også, være betydelig bedre.

De materialer du vælger at bygge din nye carport med, vil også kunne påvirke prisen. Hvis du for eksempel vælger det dyreste træ at bygge med, så kan du godt forvente at din carport vil koste +70.000 kroner før den står færdig. De mest brugte materialer til en carport er stål, træ, mursten, plastik og glasfiber. Vælger du at bygge en fuldmuret carport, så er det den dyreste læsning du har valgt på markedet.

Se videoen herunder og få nogle råd med på vejen om carporte:

Udnyt pladsen i din carport 

Når du skal have bygget en ny carport, så er det vigtigt at tænke alle tegninger igennem, inden du siger lets go! Det kan for eksempel være en god ide at tænke et redskabskur ind i hjørnet, eller måske et skur til alle cyklerne eller til opbevaring. Et redskabskur eller et lille skur, vil ikke optage meget af pladsen og det er noget du vil sætte stor pris på, når projekt er færdigt. 

Udover at udnytte pladsen bedst muligt, så er det også vigtigt at tænke el i lange baner. Det kan for eksempel være inde i dit skur, de fleste glemmer nemlig ofte at få monteret lys i deres skur og når man så skal ind med cyklen om aften, er det en kæmpe udfordring hver gang. Derfor anbefaler vi altid at du overvejer om der skal monteres stikkontakter i din carport eller inde i skuret.