Hvad koster epoxy gulv?

Hvilke firmaer er gode til at male epoxygulv?

Har du også forelsket dig i et flot epoxygulv? Så er du ikke den eneste, epoxygulve er nemlig gået hen og blevet meget populære i Danmark og det er da hellere ikke uden god grund. Et epoxygulv kan holde til utrolig meget, og så kan du endda vælge mellem et stort udvalg af forskellige farver, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser for hvilken farve du kan vælge.

Vælg det rigtige malerfirma til opgaven.

Men epoxygulve er ikke billige og det er ikke nemt at udfører, derfor anbefaler vi også altid at du kontakter en ekspert indenfor området, når det kommer til at få påført et nyt epoxygulv i boligen. Udover at det er svært at udfører, så er det også utrolig farligt, når det er vådt. 

Her på siden kan du læse meget mere om hvad det koster at få lagt et epoxygulv, men også hvorfor det er godt at få et epoxygulv og meget mere.

Epoxygulv

Få 3 gratis tilbud på epoxygulv

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på et epoxygulv. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på epoxygulv.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster et epoxygulv?

Det kan være svært at give en fast pris på epoxygulve, da det afhænger meget at underlaget og hvilke behandlinger der skal udføres. Et epoxygulv er et utrolig hårdført og slidstærkt gulv, som vil være det oplagte valg til den store familie. Du kan både bruge epoxy i badeværelse, køkken og gulve, så der er altså rig mulighed for at bruge det forskellige steder i boligen. 

Du kan rolig forvente at en kvadratmeter pris på epoxygulv ligger på 1.200 – 2.000 kroner inklusiv materialer. Grunden til at det er dyrt, er at materialerne som skal bruges, er væsenligt dyre en normal maling. Et sæt epoxymaling koster fra 1.500 kroner pr 10 liter, der skal derudover også bruges en grunder og værktøj. 

De fleste bliver fristet til at udfører arbejdet selv, og det kan da også godt lade sig gøre hvis man ved hvad man laver. Men har du ikke arbejdet med epoxy før? Så skal du helt klart hyre en ekspert til det. Udover det er svært at arbejde med, så er det også utrolig farligt når det er vådt, du kan få ekstreme mængder eksem og diverse hudproblemer, hvis du for det på din bare hud. 

Hvordan lægger jeg epoxygulv?

Har du mod på at male dit epoxygulv selv? Så er der en bestemt rækkefølge du skal udfører opgaverne i. Hvis det ikke bliver følge nøje, vil du ikke få et særligt godt resultat og skal starte helt forfra igen. Derfor skal du nøje læse vores guide og derefter kan du udfører hver trin. Se guiden herunder:

 • Inden du påbegynder lægning af epoxygulvet, skal gulvet rengøres grundigt. Du kan med fordel bruge en slibemaskine eller en sandblæser og på den måde fjerne gammel maling eller fugemasse.
 • Efterfølgende skal du teste overfladens sugeevne. Er det en sugende overflade, kan epoxyen nemlig trække ned i underlaget og sætte sig.
 • Sørg for, at du får tjekket op på evt. fugt under gulvets overflade. Alle revner og al afskalning skal ordnes, inden du begynder at lægge dit epoxygulv. Dette kan gøres med en rondelsliber, og du kan reparere skader med eksempelvis flydebeton.
 • Når gulvet er helt plant, er du klar til at påføre en primer. Denne vil trænge ned i underlaget og sikre en god hæftning af epoxymalingen. Efterfølgende kan du fordele den varme epoxy på gulvet. Det er vigtigt, at du altid sørger for at få epoxyen ud af spanden så hurtigt som muligt. Når du har hældt det ud, forener du materialet på gulvet med en malerrulle.
 • Til sidst skal du påføre det sidste farvelag. Dette kan gøres, når primeren er hærdet. Gulvet skal først klargøres med en slibning, til det får en mat overflade. Rens gulvet, og fordel epoxyen på samme vis som din epoxyprimer.

Har du brug for mere inspiration til hvordan du lægger epoxygulv? Så kan du med fordel se videoen herunder og få flere gode råd.

Indhent den billigeste pris på epoxygulv

De fleste af os, elsker at spare penge. Det kan du også gøre ved at indhente et billigt tilbud på epoxygulv. Det første du skal gøre når du skal have tilbud på dit nye epoxygulv, er at du skal indhente flere forskellige tilbud fra forskellige firmaer. På den måde sikre du dig mod at betale for meget for opgaven og du kan hurtigt danne dig et overblik, over hvad prisleje opgaven skal lægge i. 

Hvis du ikke selv ønsker at ringe rundt til forskellige firma og indhente priser, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om opgaven og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig på din opgave.