Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra gartner

Hvad laver en gartner?

Hvad koster det at hyre en gartner, til din have?

Som så mange andre, har du nok også en travl hverdag? Og det er ikke altid at tiden er til at slå græsset i haven, vande blomsterne eller luge alle bedene. 

Det kræver ofte at man bruger, mange timer i haven, for at holde diverse ukrudt nede. Desværre har de fleste af os ikke tid i vores dagligdag til at ordne alt det praktiske i haven og der kan du med fordel hyre en gartner, så du har en flot og pæn have året rundt. 

En gartner kan udføre et væld af forskellige opgaver i haven hos dig, det kan for eksempel være at du ikke gider eller måske ikke har tid til at slå græsset flere gange om ugen? Så kan du med fordel lade en gartner om det, og du kan nyde synet af en flot plæne året rundt. Opgaver som en gartner blandt andet udfører:

gartner

Få 3 gratis tilbud på gartner arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din gartneropgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle gartnerfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en gartner i timen?

Der er mange fordele at hente, ved at hyre et gartnerfirma til at stå for alle opgaverne i din have. Du slipper for selv at svinge græsslåmaskinen en fredag eftermiddag, hvor du egenligt helt gerne vil sidde i solen og nyde en drink. Udover det så slipper du også for dårlig samvittighed, for ikke at pleje din ellers flotte have. 

Når det kommer til prisen på at hyre en gartner, så kan det være meget forskelligt alt efter hvilken bydel du bor i og fra firma til firma. Men som udgangspunkt skal du forvente at betale mellem 200 – 300 kroner i timen for en gartner.  Det kan dog sagtens også lade sig gøre, at finde en billigere eller dyre, derfor anbefaler vi at du altid indhenter flere tilbud fra forskellige gartnerfirmaer.

På den måde sikre du dig en god pris, men du kan også være sikker på, at du ikke betaler for meget for din opgave. 

Få den bedste pris på en gartner

Har du besluttet dig for at du skal have en gartner hjem til dig, enten en gang om ugen eller et par gange til at passe haven? Så er der nogle ting du skal være opmærksom på inden du takker ja til et tilbud. for lige som i så mange andre håndværker brancher, så kan prisen svinge utrolig meget fra gartnerfirma til gartnerfirma. Derfor er det vigtigt at d indhenter minimum 3 tilbud på din opgave. 

Hvis du ikke selv orker at ringe rundt til forskellige gartner firmaer i en by nær dig. Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud, der skal du blot indtaste information om din opgave, og så vil de indhente 3 tilbud fra professionelle gartnerfirmaer.

På de måde slipper du for at skulle ringe rundt til flere forskellige virksomheder, som måske ingen gang tager telefonen når du ringer.

Mange fordele ved en gartner

Lige som vis du havde hyret en tømre eller en maler, så er der også mange fordele ved at hyre en gartner til din have. Det er nemlig ikke nogen nem opgave at beskærer diverse træer, buske og hække. Så hvis du ikke har prøvet det før, så kan det være en kæmpe fordel for dig, at hyre en professionel gartner til opgaven. Han/hun vil både kunne gøre det hurtigere, men formentlig også pænere.

Ved at hyre en gartner, sikre du dig selv at du har en flot og præsentabel have året rundt, uden at du selv skal røre en finger. Nemmere og billigere bliver det ikke!

De fleste af os drømmer om en flot veltrimmet græsplæne, nyklippet hæk og masser af blomster i haven. Men det er desværre ikke så nemt som det ser ud og så tager det også lang tid at pleje. Derfor kan du med fordel hyre en gartner til din have, så kan du nå i mål med alle dine drømme ude i haven.

Se videoen herunder og lær lidt mere om gartner: