Skal du have monteret et nyt gasfyr?

Hvad koster det at få monteret et gasfyr?

Har du gået med tanker om at få installeret et gasfyr i din bolig? Så er du helt sikkert interesseret i, hvad det vil koste at få monteret. Et gasfyr er en af de mest anvendte varmekilder, som både bruges til at varme boligen men også til dit brugsvand. Et gasfyr kører på metangas, som bliver afbrændt i fyret og derefter varmer vandet op i en kedel. Når du så skruer op for varmen, så bliver det varme vand sendt rundt i husets radiatorer og til bruseren hvis du tager et varmt bad. 

Vælg det rigtige VVS-firma til opgaven.

Vi viser dig også her på siden, hvordan du kan få 3 gratis tilbud fra professionelle håndværkere, der kan installere et gasfyr hjemme hos dig. Du kan nemt og hurtigt indhente 3 gratis 3 tilbud, ved at bruge vores metode.

Læs meget mere om gasfyr her på siden og bliv klogere på hvad det vil koste at få installeret et gasfyr i dit hjem. 

Gasfyr

Få 3 gratis tilbud på montering af gasfyr

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af gasfyr. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af gasfyr.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster et gasfyr?

Når du skal ud og investere i et gasfyr, så kan det godt gå hen og blive en af de større investeringer du har lavet, men det er helt klart pengene værd og du vil hurtigt kunne få din investering hjem igen, i besparelse på varmeregningen. Det kan være svært at give en pris på, hvad et gasfyr vil koste for det kommer and på mange forskellige ting. Prisen afhænger meget af, hvilken model du ønsker, om der skal være montering og installation med i prisen. 

Du skal dog som udgangspunkt forvente at et gasfyr koster mellem 20.000 – 40.000 kroner. 

Når du køber et gasfyr, er der nogle ting du bør være opmærksom på:

 • Det er meget forskelligt hvor hurtigt, de forskellige gasfyr varmer op. Derfor skal du overveje hvor stor en model du skal bruge, ud fra om i tager bad flere på en gang. Hvis i for eksempel er mange i husstanden, så vil vi anbefale dig at vælger et gasfyr med en høj Max kW.
 • Lige som mange andre ting, så er der også et energimærke på et gasfyr. Energimærke A er det bedste og er altid at fortrække. Det er både godt for miljøet, men også dine penge på den lange bane.
 • Hvor meget el dit nye gasfyr bruger, det er markeret med et mærkat. Også her er A det bedste, og klart at fortrække. 
 • Alle gasfyr larmer og det er derfor vigtigt du vælger et gasfyr, som ikke laver meget hvis det skal stå inde. Men hvis du skal have det installeret i garagen, så er det nok ikke nødvendigt at bruge ekstra penge på en model der ikke larmer særlig meget.

Hvad koster montering af et gasfyr?

Når du skal have monteret og installeret dit nye gasfyr, så kan prisen variere ud fra mange forskellige ting. Hvis du for eksempel skal have afmonteret det gamle, inden det nye kan blive installeret, så vil prisen selvfølgelig også være højere. I de fleste tilfælde vil du gå fra et oliefyr til et gasfyr og derfor skal det gamle naturligvis afmonteres.

Hvis du har et gasfyr i forvejen og skal have skiftet det ud med et nyt, så skal du forvente at det vil koste omkring 40.000 kroner inklusiv et nyt gasfyr. Har du derimod et oliefyr og skal have skiftet det ud med et nyt gasfyr, så skal du forvente at det vil koste ca 60.000 inklusiv et nyt gasfyr. 

Det er dog vigtigt at huske, at når du installere et gasfyr i din bolig, så er du fradragsberettiget med det såkaldte håndværkerfradrag. Du kan altså derfor få 20% af beløbet tilbage i skat, det er vigtigt at tage med, da det ofte er en dyr investering. 

Indhent det billigeste tilbud på gasfyr

Vi alle elsker at spare penge, og især når det er en større investering vi skal ud at lave. Derfor skal du også indhente det billigeste tilbud som muligt. Det kan du gøre ved at ringe rundt til forskellige firmaer og indhente tilbud på din opgave, det er vigtigt du altid indhenter minimum 3 forskellige tilbud. Så kan du nemt danne et overblik over hvilke tilbud der er billigst, og du sikre dig mod at betale for meget for opgaven.

Har du ikke tid eller lyst til at ringe rundt til forskellige firmaer og indhente tilbud? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk hvor du blot skal indtaste information om din opgave, og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig på et nyt gasfyr.