Komposit terrasse

Dette er den mest almindeligt anvendte betegnelse for en terrassehave. Som navnet antyder, er en terrasse en slags have, der består af flere terrasser (eller niveauer). De er normalt placeret i forlængelse af hovedhaven. De er normalt lavet af mursten, beton eller sten. De bruges til dyrkning af blomster og krydderurter.

Udtrykket terrasse henviser også til en trappelignende struktur med en hældning på mindre end 1:30. Den kan være bygget af mursten, cement eller sten. De bruges normalt ikke til dyrkning af blomster og urter. Den trappelignende struktur bruges til at give skygge til planterne.

En terrassehave har ofte et enkelt niveau, som er havens bund. Det er her, planterne dyrkes. Niveauerne kan bygges for at imødekomme de lokale klima- og jordbundsforhold.

En terrasse kan være baseret på en enkel plan (dvs. et rum opdelt i to dele, den ene til planten, den anden til huset) eller på en kompleks plan, f.eks. en bygning eller en terrasse. Beplantningsplanerne på en terrasse følger ofte de samme principper som i et hus.

De mest almindelige planter på terrasser er potteplanter og bunddækkende planter, især græsser og buske. Hvis der er tale om en lille terrasse, har jorden ofte en hældning mod huset, således at plantelivet er tyndere på skråningen og tykkere på bredden. Dette kan være en fordel, især i et solrigt område, men det kan også føre til ukrudtsvækst, så det er vigtigt at kontrollere hældningen hvert år.

Valget af planter afhænger til dels af jordtypen og den mængde sollys, de får.

  1. Kompositte terrasser kan fremstilles af ethvert materiale. Kompositte terrasser kan også fremstilles af beton, mursten, mursten, beton og stål. Elementerne kan være fremstillet af forskellige materialer, f.eks. sten, beton, mursten og stål.

Dette er en terrasse, der omfatter et bredt og dybt fundament med en lav og smal underbygning. Terrassens sammensætning varierer med forholdet mellem fundamentet og overbygningen.

Fundamentets forhold til overbygningen er vigtigt for terrassens sammensætning. I denne situation er fundamentet mere “bulk” end overbygningen. Dette medfører, at overbygningen er mindre dyb end fundamentet.

komposit terrasse

Har du en anden opgave du skal have løst?