Hvad koster lægning af trægulv?

Hvad koster trægulv?

Er du i gang med en større renovering i. dit hus eller lejlighed? Så skal du nok også have skiftet dine gamle og slidte trægulve. Men hvad koster det at få lagt nyt trægulv i hele hytten og hvilke firma er gode til opgaven. Det er blot nogle af de spørgsmål du kan finde svar på her på siden.

Find den rigtige tømre til opgaven.

Der er mange fordele at hente, når du skifter dit gamle trægulv til nyt. Du vil både få et meget mere æstetisk flot udtryk i din bolig, men du vil også kunne oliere eller lakere det med den farve som du syntes bedst om. Du kan godt selv gå i gang med at lægge dit nye trægulv, hvis du har lidt håndværker erfaring, har du ikke det? Så vil vi altid anbefale dig, at du hyre en ekspert til arbejdet. 

Lægning af trægulv

Få 3 gratis tilbud på lægning af trægulv

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på lægning af trægulv. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på lægning af trægulv.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster lægning af trægulv?

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige trægulv både i farver, størrelse og materiale og det kan derfor godt være en jungle at finde rundt i. Derfor er det altid en god ide at have en ekspert med på sidelinjen, når du skal vælge det rette trægulv til din nye bolig. Når du skal have lagt trægulv, så kan prisen variere alt efter hvilket gulv, det er der skal lægges. Herunder kan du se de priser, som du kan forvente at skulle betale for de mest købte gulve:

 • Plankegulv – 300 – 800 kroner pr. kvadratmeter
 • Parketgulv – 300 – 600 kroner pr. kvadratmeter
 • Skibsplanker – 500 – 1.000 kroner pr. kvadratmeter
 • Klassisk klikgulv – 150 – 500 kroner pr. kvadratmeter

Udover disse trægulve, kan du også finde et væld af andre flotte og smukke trægulve, det kan for eksempel være sildebensparketgulve, som er gået hen og blevet utrolig populære og moderne i danske hjem. Hvis du vælger at få lagt sildebensparket i din bolig, så kan du forvente at det vil blive udført på timeløn som ligger på mellem 500 – 600 kroner i timen. Det er et projekt som vil tage lang tid, da hver enkel stav skal limes fast til gulvet.

Sådan lægger du trægulv?

Har du lyst til at kaste dig ud i projekt gulvlægning selv? Så er der nogle ting du skal være opmærksom på inden du går i gang med dit gør-det-selv projekt. Derfor har vi lavet en lille guide til dig, så du nemt kan danne dig et overblik over de forskellige opgaver, der er når du skal lægge gulv i din nye bolig. 

 1. Du skal som det første altid tjekke dit underlag. Det skal både være helt tørt, ellers vil der komme fugt i dit nye gulv og ødelægge det. Derefter skal du tjekke om det er lige, hvis det ikke er det vil dit nye gulv begynde at knirke. 
 2. Hvis du har et betonunderlag, så skal du altid enten lægge dampspærre over eller måtter, så sørger du for at der ikke trænger fugt op i dit nye gulv. 
 3. Nu er du klar til at lægge gulvet, det er dog vigtigt at dit gulv har lagt indendørs i stue temperatur i 14 dage inden du begynder at lægge det. 
 4. Brug altid afstandsklodser til væggen, så du for den samme afstand hvergang.

Kan jeg lægge gulv ovenpå mit gamle gulv?

Det korte svar er ja i nogen tilfælde. Det er altid vigtigt at du nøje gennemtjekker dit gamle gulv for fugt og om det er lige. Det er ofte de to ting, som ødelægger gulve. Hvis dit gamle gulv for eksempel ikke er lige, så vil dit nye gulv hellere ikke blive det, og så vil det med tiden begynde at knirke. Derfor er det altid at fortrække, at du piller det gamle gulv op og derefter gør klar til at lægge dit nye trægulv.

Indhent det billigeste tilbud på trægulv

Når du skal indhente tilbud på lægning af dit nye trægulv, så er det vigtigt at du minimum indhenter 3 forskellige tilbud på opgaven. Ved at gøre det sikre du dig mod at betale for meget for opgaven og du kan hurtigt danne dig et overblik over hvad prisleje opgaven skal ligge i.

Har du ikke lyst eller tid til at ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk hvor du blot skal indtaste information om opgaven og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave til dig.