Skal du bruge et firma til nedrivning af væg i boligen?

Hvad koster det at nedrive en væg?

De fleste af os ønsker store rum med masser af lysindfald i sin bolig, og det kan nedrivning af vægge hjælpe dig med. Det kan gøre en kæmpe forskel i boligen, at rive en væg eller 2 ned, for at få åbnet mere op i hjemmet. Du vil både opleve at rummet bliver større og det vil virke mere indbydende. 

Find det rigtige nedrivningsfirma.

Hvis du har købt et hus, og skal i gang med at renovere det. Så har du nok også planer om at hive et par vægge ned, og dertil skal du bruge det helt rigtige nedrivningsfirma. For hvis væggen er en bærende væg, så må du ikke bare vælte den da det kan have store følger for dit hus. Hvis du gerne vil have væltet en bærende væg, så skal der sættes en drage op, som vil hjælpe med at holde og stabilisere huset, hvor væggen har været og det er en større proces, som du altid skal få en ekspert til at udføre.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad det koster at få væltet en væg og hvordan du indhenter den billigeste pris på opgaven.

Nedrivning af væg

Få 3 gratis tilbud på nedrivning af væg

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på nedrivning af væg. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan nedrive din væg.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster nedrivning af væg?

Det kan være svært at give en pris på nedrivning af væg, da det kommer and på mange forskellige faktorer. Det kan for eksempel være en bærende væg og så er det ikke blot at nedrive væggen, da der så skal laves en masse understøtning, så huset ikke flader sammen. Men du skal som udgangspunkt forvente at nedrivning af en bærende væg koster ca 5.000 kroner, alt efter hvor stor væggen er. 

Ved at indhente flere forskellige tilbud på nedrivning af væggen, så kan du sikre dig selv mod ikke at betale for meget for opgaven og du har et større udvalg af firmaer at vælge mellem. Det kan du gøre ved at ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave, så vil de regne en pris til dig ud fra din information.

Pris på nedrivning af væg

Der er nogle ting du selv kan gøre, for at få en billigere pris på nedrivning af en væg. Hvis du for eksempel selv køre affald væk eller du måske selv er der under hele processen og hjælper til. De fleste nedrivningsfirmaer giver en pris ud fra timeantal, du vil derfor kunne spare en del penge, hvis du selv kan hjælpe til under arbejdet. 

Prisen på nedrivning af en væg afhænger af en række forskellige faktorer, du kan se dem herunder.

 • Står du selv for oprydning og bortskaffelse af murbrokker?
 • Bor du i hus eller lejlighed?
 • Skal du have en bærende væg revet ned?
 • Hvor stor er væggen?

Gør-det-selv

Ja du kan faktisk godt selv rive en væg ned, hvis du har erfaring med det. I de fleste tilfælde hvor det ikke er en bærende væg, vil du blot skulle banke alle mursten ned eller gips og så skal affaldet blot køres væk. Ved at vælte en væg vil du kunne skabe en meget mere indbydende følelse og du vil kunne gøre rummet meget større. 

Det er dog vigtigt at du undersøger om det er en bærende væg inden du går i gang! Hvis du ønsker at vælte en bærende væg, så er det vigtigt at du for hjælp fra en ekspert, da der skal laves nogle forstærkninger på taget, ellers vil dit hus kunne styrte sammen. Derfor er det altid meget vigtigt at du undersøger om det er en bærende væg, inden du svinger hammeren. 

Se videoen herunder og få gode råd til nedrivning af væg: