Hvad koster en overdækket terrasse?

Har du planer om at få bygget en overdækket terrasse?

Uanset hvilke planer du har med en overdækket terrasse, så er du kommet det helt rette sted hen. Her på siden kan du finde svar på hvor meget det koster at bygge en overdækket terrasse, men også få gode råd til hvilket firmaer, der er gode til opgaven og hvordan du indhenter den billigeste pris på din opgave.

Vælg det rigtige tømrefirma til opgaven.

Vi kender det nok allesammen, det der med at familien er samlet og der var planlagt i skulle spise på terrassen, men så begynder der at regne? Det behøver du ikke være nervøs for, hvis du for bygget en overdækket terrasse, så kan i nemlig sidde ude og nyde den hyggelige lyd af regnvejr. Det kan for eksempel også være en stor fordel at have en overdækket terrasse om sommeren, hvis du gerne vil have mulighed for at trække ind i skyggen og køle lidt af. 

Få masser af inspiration og råd til hvordan og hvem der kan bygge den billigeste og bedste overdækket terrasse her på siden.

overdækket terrasse

Få 3 gratis tilbud på en overdækket terrasse

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på en overdækket terrasse. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan bygge en overdækket terrasse.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en overdækket terrasse?

Det kan være svært at give en pris på en overdækket terrasse, da det meget afhænger af hvilke ønsker og materialer du ønsker, der bliver brugt til opgaven. Hvis du for eksempel ønsker en arkitekt til at tegne din overdækket terrasse, så vil prisen selvfølgelig også blive dyre, så det er alle disse små ting du tilvælger, der kan afgøre prisen.

Men du skal som udgangspunkt forvente at en standart overdækket terrasse uden nogle tilvalg, vil koste fra 30.000 kroner og op efter. Hvis du kan udføre noget af arbejdet selv eller hjælpe til under byggeprocessen, så vil du kunne spare en del penge på projektet. 

Indhent den billigeste pris på en overdækket terrasse

Når du skal have bygget en overdækket terrasse, så er det altid at fortrække at spare penge, og få det billigeste og bedste tilbud på opgaven. Det kan du gøre på to forskellige måder, du kan vælge at ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave, så vil de formentlig komme ud og besigtige opgaven og derefter give dig et tilbud på opgaven. 

Men har du ikke tid eller overskud til selv at ringe rundt? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om opgaven og derefter vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave til dig. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at få billigt tilbud på din opgave.

Byggetilladelse

Inden du kan gå i gang med din overdækket terrasse, så er der nogle ting du skal have styr på inden. Du skal for eksempel have fået en byggetilladelse til din overdækket terrasse inden du kan starte byggeprojekt. I den byggetilladelse for du et maksimum som din terrasse må fylde, det er meget vigtigt at du overholder disse betingelser, derudover kan det være du skal have et møde med din kommune inden du kan få din byggetilladelse.

Læs alle regler hos bygningsreglementet.dk