Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg

Vi kender det nok alle sammen, det med at have en travl hverdag? så er der ofte ikke mange timer tilbage i døgnet og det sker ofte at man glemmer at lufte ud. Det er faktisk anbefalet at man åbner vinduer og lufter ud 2 gange om dagen, gør du det? 

Hvis ikke, så er du nok ikke den eneste. Men med et ventilationsanlægs, behøver du ikke længere have dårlig samvittighed over ikke at have luftet ud, det sikre dig et godt og sundt indeklima. Et ventilationsanlægs fylder automatisk de hus eller lejlighed med frisk ren luft. Find et godt VVS-firma til opgaven.

Et ventilationsanlægs kan være en dyr investering, men det vil være en investering du vil sætte stor pris på! Og så vil det forbedre indeklima i dit hus eller lejlighed.

Her på siden kan du læse meget mere om ventilationsanlæg, både om hvilke fordele der er men også hvilke ulemper der er ved at installere et ventilationsanlægs i din bolig.

ventilationsanlæg

Få 3 gratis tilbud på et ventilationsanlæg

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på et ventilationsanlæg. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan installere et ventilationsanlæg.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster et ventilationsanlæg?

Der er stor forskel på hvad et ventilationsanlæg til din bolig koster, da det kommer meget and på hvilket anlæg du vælger at få installeret. Du kan for eksempel vælge et ventilationsanlæg med varmegenvinding, det vil selvfølgelig være dyre end et ventilationsanlæg uden varmegenvinding. Der er mange ting du skal tage stilling til, inden du kan købe et nyt ventilationsanlæg til din bolig. 

Der er dog nogle gennemsnitspriser som vi kan give dig, så du har en ide om hvilket prisleje vi ligger i for et ventilationsanlæg. Som udgangspunkt skal du forvente at et komplet ventilationanlæg vil koste mellem 50.000 – 100.000 kroner alt efter hvilken model du vælger. 

Prisen kan dog variere meget, alt efter hvilket ventilationsanlæg du ønsker at få installeret i din bolig. Uanset hvilken model du vælger, så vil du hurtigt kunne mærke forbedring i dit indeklima med et nyt ventilationsanlæg.

Køb et brugt ventilationsanlæg

Har du gået med tankerne om at få et ventilationsanlæg installeret i dit nye hus eller måske din lejlighed? Så kan du altså spare rigtig mange penge, ved at købe et brugt ventilationsanlæg i stedet for et nyt. Det er dog vigtigt at du laver en research inden du slår til! Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse at købe et brugt, hvis du ikke har målt rigtigt, indregulering af ventilationsanlægget. Derfor anbefaler vi altid at du har en ekspert med på sidelinjen når du skal købe et brugt ventilationsanlæg. 

Fordele ved et ventilationsanlæg?

Hvis du ofte har ondt i hovedet eller føler dig sløv i hjemmet, så kan det være på grund af dårligt indeklima i din bolig. Med et ventilationsanlæg installeret i hjemmet, sikre du dig det bedste indeklima med frisk luft hele døgnet rundt. Så slipper du også for at skulle huske at lufte ud flere gange om dagen. Et ventilationsanlæg har været meget populært til kontorer og store værksteder, men her de seneste år er det også blevet meget populært i de danske hjem. 

Herunder kan du se de mange fordele og ulemper der er ved, at få installeret et ventilationsanlæg i boligen. 

6 fordele ved et ventilationsanlæg til din bolig

 •     Du er sikret et godt og behageligt indeklima
 •     Du sparer penge ved at genbruge den varme, som allerede cirkuleres i huset
 •     Du undgår skadelige stoffer, fx radon
 •     Du får en lav luftfugtighed
 •     Du kan undgå problemer med skimmelsvamp og husstøvmider
 •     Et ventilationsanlæg kan gennem et filter fjerne pollen og støvpartikler til nedbringelse af astma og allergi

5 ulemper ved et ventilationsanlæg til din bolig

 •     Det er dyrt at installere anlægget
 •     Du kan ikke gøre det selv og montere et ventilationsanlæg
 •     Et ventilationsanlæg kan give støj ved forkert indregulering
 •     Filter og rør kræver vedligeholdelse
 •     Anlægget bruger meget strøm, hvilket øger din elregning med op til 1000 kroner årligt

Få en komplet pris på et nyt ventilationsanlæg

Hvis du har gået med tankerne om at få installeret et ventilationsanlæg i din bolig, så har du nok fundet ud af at det godt kan være en stor investering. Derfor er det også vigtigt at du laver en grundig og effektiv research inden du køber dit nye ventilationsanlæg. Du kan enten vælge at ringe rundt til forskellige virksomheder, for at indhente priser på dit nye ventilationsanlægs. 

Hvis du ikke ønsker at ringe rundt og få priser, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, der skal du blot indtaste information om din opgave og så vil de gå i gang med at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på et ventilationsanlæg til dig.