Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vinduespudserfirmaer

Har du en masse beskidte vinduer? Eller ønsker du måske bare en fast aftale på vaskning af dine vinduer i boligen?

Når du har problemer med beskidte vinduer, så er det en vinduespudser du skal have fat i! Her på siden kan vi hjælpe dig med at indhente 3 tilbud fra professionelle vinduespudser helt gratis. Ved at indhente flere forskellige tilbud, så kan du både sikre dig at du ikke betaler for meget for opgaven, men du sikre dig også at du for en bred vifte af forskellige vinduespudserfirmaer du kan vælge i mellem.

En vinduespudser kan faktisk udføre en bred vifte af forskellige spændende opgaver, det en vinduespudser dog ofte udføre er at vaske vinduer og glaspartier. En vinduespudser udfører ofte disse opgaver i løbet af en dag:

vinduespudser

Få 3 gratis tilbud fra vinduespudser

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din vinduespudser opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle vinduespudserfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en vinduespudser?

Er det på tide, at få vasket vinduer i boligenenten inde eller ude? Så vil vi helt klart anbefale dig at bruge en professionelvinduespudser til at klare opgaven for dig. Både for at få det bedste resultat, men også fordi en vinduespudser kan gøre det utrolig hurtigt og effektivt. 

Hvad det koster at få en vinduespudser forbi, for at vaske dine vinduer. Kommer først og fremmest and på, hvor mange vinduer du har der skal vaskes. For en vinduespudser regner ofte sin pris ud fra hvor mange vinduer der skal vaskes, og ikke hvor mange timer der bliver brugt. Udover hvor mange vinduer du har, kommer din pris også and på hvor i landet du bor og om det er nemt at komme til vinduerne fra enten jorden eller med en stige. 

En vinduespudser koster ofte mellem 100 – 200 kroner i timen. Men igen så kommer det meget and på de ting, som vi har nævnt i afsnittet ovenover. 

Vil du gerne have en fast aftale og pris med en vinduesvisker, så kan du nemt og hurigt få det igennem vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. Der vil du kunne få 3 tilbud fra forskellige vinduespudserfirmaer.

Hvordan pudser jeg mine vinduer bedst?

Har du ikke lyst til at betale en vinduespudser for at vaske og pudse dine vinduer? Så kan du faktisk nemt komme i gang med det selv, det er dog vigtigt at huske at en vinduespudser, formentlig altid vil kunne gøre det bedre. Men øvelse gør mester. Herunder kan se rækkefølgen til at vaske og pudsevinduer:

 1. Find en spand og fyld den med vand, opvaskesæbe pg en deciliter husholdingseddike. Skal du vaske vinduerne på en kold dag, så er det vigtigt at huske at bruge varmt vand. 
 2. Smør sæbe overalt på vinduet og kør så skraberen i en ensartet retning. 
 3. Afslut med at tørre vinduets kanter af. 

Se videoen herunder og lær at pudse dine vinduer som en ekspert.

Få den billigeste pris på vinduespudsning

Når prisen kan svinge så utrolig meget på vinduespudsning, så gælder det om at hente flere forskellige tilbud. Så kan du nemlig både hurtigt danne et overblik over hvad opgaven skal koste, men du garantere også dig selv at du ikke betaler overpris for din opgave. 

Orker du ikke selv at ringe rundt til forskellige vinduespudserfirmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du kan indtaste information om din opgave, og derefter vil du modtage 3 tilbud fra professionelle vinduespudser firmaer i en by nær dig.