Få 3 tilbud fra anlægsgartner firma

Trænger haven til en ordentlig omgang? Eller har du måske tænkt længe over at opgradere din indkørsel? Så skal du helt klart have hjælpe fra en anlægsgartner, som kan rådgive dig og hjælpe dig med at udføre opgaven til fuld præcision.

Du kan finde mange anlægsgartnere rundt i Danmark, og de kan og vil hjælpe dig uanset om du skal slået græsset i din have eller opgraderet din indkørsel.

Vi anbefaler altid at du indhenter 3 tilbud fra anlægsgartnere og ikke blot vælger den første og den bedste. Ved at indhente flere tilbud, er du sikker på ikke at betale overpris for din opgave.

Hvad skal en anlægsgartner have i timen? Hvad kan en anlægsgartner lave af opgaver? Find svar på det og meget mere her hos God-håndværker.dk.

En anlægsgartner kan lavet et væld af forskellige opgaver for dig i haven og din indkørsel. Det kan for eksempel være, du har fået bygget en ny carport? Så vil du gerne have lagt en belægning. Eller du ønsker måske at få lagt rullegræs i hele haven? Opgaver som en anlægsgartner typisk udfører:

En anlægsgartner er derfor det oplagte valg til din opgave, hvis du ønsker professionelt arbejde udført som følger regler og love. Du kan som regel også komme i kontakt med andre håndværkere igennem din anlægsgartner, hvis du for eksempel har nogle tømre eller maler opgaver i huset også. 

Få 3 gratis tilbud på anlægsgartner arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din anlægsgartner. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle anlægsgartner firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
anlægsgartner

Hvad koster en anlægsgartner?

En anlægsgartner kan udføre en bred vifte af forskellige opgaver for dig, og prisen kommer derfor meget and på opgavens omfang og timeantal der skal bruges på opgaven. 

 • Hvor mange timer skal der bruges på opgaven?
 • Skal der bruge mange forskellige maskiner til opgaven?
 • Er det meget dyre materialer der skal bruges?

Alle disse ting har indflydelse på timeprisen og det er derfor meget svært at komme med et bud på, hvad lige nøjagtigt din opgave skal koste.

En anlægsgartner kommer tit ud til meget forskellige opgaver, det kan for eksempel være at en opgave er at beskære nogle træer og buske og en anden opgave er at ligge fliser i en indkørsel. Det er derfor ikke kun forbruget af timer, der er afgørende for din endelige pris på din opgave. 

Hvad koster en anlægsgartner pr time?

Det kan være et utrolig svært spørgsmål at besvare, da der er mange ting der spiller ind på hvad en anlægsgartners timepris er. Du vil ofte opleve at timeprisen på en anlægsgartner vil være højere, hvis du for en pris fra et stort gartnerfirma, da de ofte har mange flere udgifter forbundet med sine ansatte såsom administration, kørsels osv. Men hvis du derimod vælger en anlægsgartner fra et lille firma, så kan du godt være heldig og få en rigtig billig timepris. 

Men en anlægsgartners pris ligger typisk i et leje mellem 400 – 600 kroner pr time. Og hvis man tænker over det, så er det faktisk ret billigt sluppet, når den pågældende anlægsgartner skal have diverse maskiner med til at udfører arbejdet.

Du vil også opleve at timeprisen vil være meget forskelligt alt efter hvor du bor i landet, det vil for eksempel være dyre at få anlagt en terasse i København end i Aarhus. Derudover kan prisen også variere alt efter om det er en uddannet anlægsgartner eller ufaglært.

Indhent flere tilbud fra anlægsgartnere?

Uanset hvilken opgave du skal have lavet, så anbefaler vi altid at du indhenter mere end et tilbud på din opgave. Så kan du nemt og enkelt ligge de forskellige tilbud op mod hinanden, og på den måde være sikker på ikke at betale overpris på din opgave. En anden vigtigt ting at huske, inden du siger ja til tilbuddet. Er at gå ind på trustpilot eller Facebook og slå virksomheden op, så du kan danne dig et overblik over deres service og tidligere lavet opgaver. 

Få gratis tilbud på anlægsgartnere?

Har du en opgave der skal laves hjemme i din have eller måske indkørsel? Og har du enten ikke overskud eller energi til at ringe rundt til forskellige anlægsgartnere for at få et tilbud på din opgave. Så kan du nemt og hurtigt bruge 3byggetilbud.dk! Når du har indsendt information på opgaven, så vil du automatisk modtage 3 tilbud fra professionelle anlægsgartnere.