Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Hvis du er træt af at se på en kedelig have, der ikke lever op til dine forventninger, eller hvis du ønsker at optimere pladsen i din have, kan en anlægsgartner i Odense hjælpe dig. En anlægsgartner er en professionel, der har ekspertise inden for design, anlæg, pleje og vedligeholdelse af haver og udendørsområder.

En anlægsgartner kan hjælpe med en bred vifte af haveopgaver, lige fra anlægning af græsplæner og belægning af terrasser til beplantning af bede og beskæring af træer og buske. Anlægsgartneren kan også rådgive om valg af planter og træsorter, der passer bedst til din have og dit klima.

Hvad end du har en lille eller stor have, kan en anlægsgartner hjælpe dig med at skabe et udemiljø, der matcher dine ønsker og behov.

Ap Havehjælp

 📍Solsikkemarken 13, 1. sal. th, 1 sal. sal. th, Hjallese 5260 Odense S

 📞 30 51 95 12

Skov Larsen Anlægsgartner ApS

 📍Stegstedvej 35, Stegsted 5200 Odense V

 📞 66 16 75 66

Torneløkke

 📍Sundbrovej 39 5700 Svendborg

 📞62 54 18 11

anlægsgartner i odense

Få 3 gratis tilbud på anlægsgartner arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din anlægsgartner. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle anlægsgartner firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Timepris for en anlægsgartner i Odense

Ligesom i andre brancher varierer priserne for anlægsgartnere også alt afhængigt af den enkelte opgave, der skal løses. Prisen afhænger både af opgavens karakter, men også af de maskiner, der skal bruges til at løse opgaven. Samtidig kan geografien også spille ind. Eksempelvis tager en anlægsgartner i København typisk en højere timepris end en anlægsgartner i Odense og den resterende del af Fyn. Du kan forvente en timepris på et sted mellem 300 kr. og 500 kr.

Ydelser hos en anlægsgartner i Odense

En anlægsgartner kan hjælpe dig med alle former for havearbejde i Odense og omegn. En af de mest populære opgaver er anlægning af en flot og funktionel terrasse eller en ny have, men der er også andre opgaver, som en anlægsgartner kan hjælpe dig med. Nogle af de opgaver, som en anlægsgartner typisk udfører i Odense, inkluderer:

Uanset hvilken haveopgave du står over for, kan en anlægsgartner i Odense hjælpe dig med at få en smuk og funktionel have, der matcher dine ønsker og behov.

Hvilke opgaver udfører en anlægsgartner

En anlægsgartner fra Odense er ekspert i alt inden for havearbejde og kan hjælpe med alt fra design af haver til anlægs- og plejeopgaver. Anlægsgartneren kan anlægge smukke og funktionelle bede og terrasser samt beplante træer og bede, der passer til din smag og stil. Derudover kan anlægsgartneren også beskære dine træer og buske, klippe hæk og græs samt anlægge hegn og indkørsler.

Flisearbejde er også en del af anlægsgartnerens arbejdsopgaver, hvor fliser lægges på terrasser, stier og trapper samt i støttemure. En anlægsgartner kan også hjælpe med designet af din have og give den et nyt liv med renoveringsopgaver. Så hvis du ønsker en smuk og velplejet have, er en anlægsgartner fra Odense den perfekte løsning.

Andre opgaver en anlægsgartner udfører:

Andre brancher i Odense:

Ja, en anlægsgartner i Odense kan hjælpe med at anlægge en græsplæne. De kan hjælpe med at vælge den rigtige type græsfrø, forberede jorden, så græsset kan vokse sundt, og så græsset. De kan også hjælpe med at vedligeholde og reparere græsplænen efter behov.

For at vedligeholde din have mellem besøg fra en anlægsgartner, kan du sørge for at vande og gøde dine planter regelmæssigt. Du kan også fjerne ukrudt og beskære planter efter behov for at holde haven pæn og velplejet. En anlægsgartner i Odense kan give rådgivning om, hvordan du bedst vedligeholder din have.

Timepriserne for anlægsgartnere i Odense kan variere afhængigt af opgavens størrelse og kompleksitet samt anlægsgartnerens erfaring og kvalifikationer. Generelt set kan timepriserne ligge i et leje på 350 kr. – 500 kr. i timen.

Ja, en anlægsgartner i Odense kan hjælpe med at fjerne træer. De har de nødvendige værktøjer og udstyr til at fjerne træet sikkert og effektivt. De kan også hjælpe med at bortskaffe træet og efterlade dit område rent og ryddeligt.