Låseteknik A/S

 📍Dalumvej 13, Dalum 5250 Odense SV

 📞 70 20 32 33

Odense Låseservice A/S

 📍Roersvej 37 5000 Odense C

 📞66 12 68 15

Låsegruppen Danmark ApS

 📍Munkehatten 1A, Tornbjerg 5220 Odense SØ

 📞 65 42 01 20

Låsemester ApS

 📍Spurvevænget 5, Snestrup 5210 Odense NV

 📞 44 22 30 40

AB Låseservice

 📍Byghøjvej 14, Bellinge 5250 Odense SV

 📞 42 50 62 72

Thoms Låse & Sikringscenter

 📍Rugårdsvej 191, Tarup 5210 Odense NV

 📞 66 12 43 12

City Låse- Og Sikringsservice A/S

 📍Christiansgade 33 5000 Odense C

 📞70 11 22 11

CERTEGO

 📍Stærmosegårdsvej 28 5230 Odense M

 📞 66 10 82 19

Låsesmed i Odense

En låsesmed er en person, der kan reparere dine låse. De kommer hjem til dig for at sikre, at dine døre og vinduer er låst, og at dine nøgler sidder på det rigtige sted.

De vil ikke gøre det for dig, men i stedet bede dig om et servicegebyr for at få dig tilbage i dit hus. De er uddannede og erfarne og vil gøre deres bedste for at sikre, at dine låse og dit hjem er sikre.

Før du går igennem hele processen med at hyre en låsesmed, anbefales det kraftigt at du først bestemmer den mest passende type låsesmedetjeneste, som du har brug for, og derefter fokuserer din beslutning på at vælge den rigtige låsesmed. Her er nogle af de vigtigste typer af låsesmedetjenester, som du skal overveje, når du hyrer en låsesmed.

 1. Låsesmedservice i nødstilfælde

Akut låsesmedetjenester er dem, der er rettet mod nødsituationer. De er designet til at løse sikkerhedsproblemer på den hurtigste måde.

 1. Låsesmedservice

Låsesmedetjenester er tjenester, der er designet til at løse de største problemer, der er relateret til låse eller låsesmedetjenester.

 1. Låsesmedservice til boliger

Låsesmede til beboelse er dem, der er beregnet til lejligheder og huse i beboelse.

 1. Kommercielle låsesmedsydelser

Kommerciel låsesmed er en låseservice, der er beregnet til kommercielle låse og låsesmedetjenester.

Låsesmed er en meget praktisk service, som mange mennesker har brug for i hverdagen. De yder en fantastisk service, hvorfor det er meget nyttigt for at gøre dit hjem sikkert og trygt. En låsesmed kan også tilkaldes for at få repareret eventuelle husholdningsartikler eller åbne eventuelle låse for din bekvemmelighed. Det kan også bruges som et praktisk værktøj til din husholdning uden at skabe problemer.

Der er mange grunde til at have brug for en låsesmed. Den er meget nyttig til at forhindre tyveri af dine varer.

Låsesmede kan reparere alle ting, der er ødelagte eller beskadigede. De kan også bruges til at åbne døre og vinduer. Låsesmede kan også løse eventuelle elektriske problemer, som du har i dit hus.

En låsesmed skal være meget smart, når han skal håndtere en lås. Han skal vide, hvordan man låser sine låse op, hvordan man indstiller låsene, hvordan man indstiller nøglerne, og hvordan man skifter låsene. En låsesmed skal også vide, hvordan man bruger enhver type nøgle.

En låsesmed skal også have meget gode priser og skal være meget hurtig og præcis til at sætte og skifte låse. En låsesmed skal også være meget omhyggelig, når han laver sine låse. En låsesmed skal også være meget omhyggelig med sit værktøj og skal være meget forsigtig med sit værktøj, når han skifter låse.

Ovenstående tjekliste med detaljer er nyttig for dig, hvis du leder efter en låsesmed i Odense. Den vil hjælpe dig med at finde den bedste låsesmed i Odense. Hvis du er på udkig efter dygtige låsesmede i Odense, kan du bruge den samme tjekliste til det.

 

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.