Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra låsesmed

Har du mistet din nøgle?

Er du blevet låst ude af dit hjem?

En låsesmed sidder klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude og du enten har mistet din nøgle eller låst dig ude. Du kan ofte ringe til en låsesmed og så vil låsesmeden komme forbi indenfor kort tid, og hjælpe dig med at låse døren op. Her på siden kan finde et væld af nyttig viden om låsesmed.

Hvis du har låst dig ude, så er det altid en fordel at have en låsesmed med på sidelinjen, både fordi låsesmeden kan låse døren op for dig hurtigt, men også fordi det ikke koster særlig meget at få hjælpe fra en låsesmed.

En låsesmed kan lave et væld af forskellige opgaver, det kan for eksempel være at du har glemt din nøgle indenfor døren og ikke kan komme ind længere. Så kan du nemt få 3 tilbud fra en låsesmed, og derefter vælge den bedste og billigeste låsesmed til opgaven. Typiske opgaver som en låsesmed udfører:

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en låsesmed?

Det kommer and på mange forskellige ting, for prisen på en låsesmed kan varierer alt efter, hvilken landsdel du bor i. Derfor kan det være et svært spørgmål at svare på, men du skal som udgangspunkt forvente at en låsesmed koster mellem 700 – 1000 kroner i timen. Hvis du har låst dig selv ude af din bolig, skal du forvente at betale 700 kroner, for at få låst døren op igen. 

Men igen så kommer prisen også and på andre ting, som i så mange andre fag. For prisen kommer også meget and på, om det er midt på dagen du skal have låst op, eller om det er midt om natten du har brug for låsesmeden. Hvis du for eksempel har låst dig ude i en weekend, så skal du som udgangspunkt forvente at det vil koste mellem 1000 – 1500 kroner at få en låsesmed ud. 

Vil du kende den præcise pris på opgaven, så skal du tage kontakt til en låsesmed, som kan oplyse dig de gældende priser på de forskellige opgaver.

Få den bedste pris på en låsesmed

For at få den bedste pris fra en låsesmed på din opgave, så er der et par ting du kan gøre. Du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud på din opgave, på den måde kan du presse prisen hos de forskellige låsesmed. Men du sikre dig også mod, at betale for meget for den pågældende opgave du skal have løst. 

Hvis du ikke har lyst eller tid til at ringe rundt til de forskellige låsesmedsfirmaer, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner. Ved at bruge 3byggetilbud.dk så spare du både tid og penge. Du skal blot indtaste oplysninger om din opgave, og så skal vil de indhente 3 tilbud til dig fra professionelle låsesmed i en by nær dig. 

Det kan en låsesmed udfører af opgaver for dig

Du tænker måske at alle låse er ens, men det er altså ikke altid tilfældet. Og derfor skal en låsesmed også have værkstøj med til alle slag låse, så du hurtigt kan få udført din opgave når uheldet er ude. Uanset om du skal have låst hovedøren op til dit hjem eller have låst bildøren op, så er det altid en fordel at have en låsesmed med på sidelinjen for at løse opgaven hurtigt og effektivt. Herunder kan du se de forskellige opgaver, som en låsesmed blandt andet kan udfører:

 • Etablering af låsesystemer
 • Montering af låse
 • Udskiftning af låse
 • Omkodning af låse
 • Reparation af låse
 • Postkasselåse
 • Sikkerhedsdøre
 • Pengeskabe
 • Nøglekopiering

Få en ekspert til at løse dit problem

Når du kontakter en låsesmed, så for du en mand eller kvinde ud som er ekspert i at dirke låse op. En låsesmed skal typisk igennem en uddanelse som varer 4,5 år, så du for altså en låsesmed ud, som kan klare de fleste låse hurtigt og billigt. 

Har du derimod ikke låst dig ude eller tabt dine nøgler, men har brug for rådgivning omkring hvilke alarmsystemer der vil være gode at bruge hjemme hos dig. Så kan du med fordel også rådføre dig, med din låsesmed. Låsesmeden kan anbefale dig de bedste og mest effektive alarmsystemer på markedet, så du kan fæle dig tryg og sikker i hjemmet.