Roskilde Låseservice ApS

 📍Københavnsvej 41 4000 Roskilde

 📞 46 36 41 42

Låse Eksperten A/S

 📍Industrivej 37 4000 Roskilde

 📞 70 26 71 00

Låsesmed i Roskilde

En låsesmed er en professionel, der kan låse dit hjem eller køretøj op, skifte låse og hjælpe dig med at løse almindelige problemer i dit hjem eller køretøj.

Låsesmeden er udstyret med en stor viden om låse og deres muligheder. Den professionelle kan hjælpe dig med at finde de bedste låse til dit hjem eller køretøj og rådgive dig om, hvilken type låse du bør vælge.

En låsesmed udfører også reparationer og vedligeholdelse af hjem og køretøjer, f.eks. udskiftning af låse og nøgler, reparation af ødelagte låse og genmontering af udstyr. En låsesmed udfører også inspektioner af hjemmet eller køretøjet og giver samtidig råd om, hvordan du kan holde dit hjem eller køretøj sikkert.

Der findes forskellige typer af låsesmede baseret på deres erfaring og færdigheder. Nogle låsesmede arbejder kun på en bestemt type lås, mens andre kan arbejde på alle typer låse.

Låsesmede er autoriserede fagfolk, der er uddannet til at håndtere låse og sikkerhedslåse. De er ansvarlige for at implementere et omfattende system af låse og nøgler og levere et væld af tjenester, herunder udskiftning af låse og nøgler, omnøgleing af låse og nøgler og endda installation af nye låse.

Først skal du ringe til en låsesmed efter eget valg og aftale en tid. Når låsesmeden ankommer, kan han eller hun vurdere låsen og finde frem til problemet. Derefter vil han eller hun vurdere den bedste løsning for din lås og den aktuelle situation. Låsesmeden vil forklare planen og føre dig igennem de trin, der er involveret i reparationen. Hvis du har spørgsmål, vil låsesmeden besvare dem.

Det er meget vigtigt at vælge en låsesmed, der har en professionel baggrund inden for området. Det er meget nemt at få en låsesmed, der hævder at være låsesmed, men som ikke er professionel.

En professionel låsesmed er en låsesmed, der er højtuddannet, som har en uddannelse og et certifikat. Hvis du gerne vil finde en låsesmed, bør du vide præcis, hvad en professionel låsesmed er.

Vi anbefaler at bruge Lås og Nøgleservice i Roskilde. Vores firma leverer professionel låsesmed service i Roskilde og omegn. Lås og Nøgleservice tilbyder en masse ydelser, som f.eks:

Låsesmedservice til boliger

Kommerciel låsesmedetjeneste

Låsesmedservice i nødstilfælde

Hvis du er på udkig efter låsesmedservice, kan du vælge de bedste låsesmedsfirmaer i Roskilde ud fra deres ydelser og de kvaliteter, de tilbyder. Derfor anbefaler vi, at du vælger det bedste låsesmedsfirma i Roskilde og vælger kvaliteten af servicen.

Vi er et professionelt låsesmedsfirma i Roskilde, og vi tilbyder en række forskellige låsesmedsydelser i Roskilde. Hvis du har brug for professionel låsesmed i Roskilde, så kontakt vores låsesmedsfirma. Vi er tilgængelige døgnet rundt, så vi kan besvare dit opkald eller din mail inden for 24 timer.

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.