Højbjerg Låseservice

 📍Rosenvangs Allé 195A 8270 Højbjerg

 📞 86 27 76 60

Låsekompagniet.dk

 📍Silkeborgvej 575 8220 Brabrand

 📞 87 41 92 00

Østjysk Låseservice

 📍Rosenvangs Allé 105, st. sal., Dør 13. 8270 Højbjerg

 📞 40 22 81 81

Bonne Låse og Sikring ApS

 📍Sindalsvej 46 8240 Risskov

 📞 70 70 21 90

Tb Låseteknik

 📍Vejlby Ringvej 14 8200 Aarhus N

 📞 86 10 88 16

CERTEGO

 📍Lykkesholms Allé 100 8260 Viby J

 📞 87 34 00 50

Special Låse ApS

 📍Skibbyvej 49, Skibby 8462 Harlev J

 📞87 44 04 22

Abildgaard Låseservice ApS

 📍Carl Jensens Vej 22 8260 Viby J

 📞 30 63 50 30

Låsesmed i Aarhus

En låsesmed er en person, der kan åbne låse på døre og porte i bygninger og andre faciliteter. Han kan også installere låse eller udskifte låse i eksisterende låse. Han kan udføre dette arbejde på meget kort tid og til en meget overkommelig pris.

Låsesmedene er ansvarlige for følgende:

 • Ændring af låse
 • Genindtastning af låse
 • Efterjustering af låse
 • Omkodning af låse
 • Ændring af nøglefri adgangssystemer
 • Ombygning af låse

Låsesmede er nødt til at udmærke sig, fordi låsesmede befinder sig på et meget konkurrencepræget område. Konkurrencen er meget hård, og en af nøglerne til succes er at være den bedste, man kan være.

Låsesmede skal være i stand til at følge med teknologien og ændringerne i branchen. De skal være i stand til at tilpasse sig nye værktøjer og processer. Og de skal være i stand til hurtigt og effektivt at løse de problemer, der hele tiden opstår.

Låsesmede er fagfolk, der kommer til undsætning for privatpersoner og virksomheder, der er låst ude af deres hus eller forretningslokaler.

Låsesmede har til opgave at levere tjenester, der er til stor gavn for folk. De er også i stand til at levere tjenester inden for sikkerhed, brandbeskyttelse og vedligeholdelse af bygninger.

Nogle af de tjenester, som en låsesmed er i stand til at levere, er:

– Låseåbningstjenester

– Reparation og reparation af låse

– Ændring af låse

– Fjernelse af låse

Det kan være nyttigt at have en låsesmed til dit hjem og din virksomhed på mange måder. De kan hjælpe dig med din ødelæggelse, hvis du har en lås, der er beskadiget, eller giver dig mulighed for at holde dit hjem sikkert mod tyveknægte.

Nogle af dem kan også blive hyret til at installere nye låse i dit hjem eller din virksomhed eller andre typer af låse.

Du kan også være bekymret over en låsesmed, som du har fundet online. Du skal måske være bekymret for en online låsesmed, da de måske ikke lever op til dine forventninger. Derfor er det vigtigt at lave din research på de låsesmede, som du overvejer at hyre. Det kan du gøre ved at spørge, undersøge og læse anmeldelser. Du kan endda spørge venner og familiemedlemmer eller andre, som du har tillid til, om råd.

Der er mange låsesmede i Aarhus by, og de er tilgængelige 24 timer i døgnet. Deres tjenester tilbydes også online. Så du kan holde dig opdateret med deres tjenester ved at tjekke deres hjemmeside.

Lokale låsesmede tilbyder normalt gratis tilbud, og tjenesten er meget overkommelig. De fleste af dem er meget erfarne, og de forstår at bruge det mest populære udstyr.

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.