Bagger Låse & Alarm A/S

 📍Ndr.Ringgade 70B 4200 Slagelse

 📞 88 80 93 53

CERTEGO

 📍Mariendals Alle 29 4200 Slagelse

 📞 58 52 41 48

Låsesmed i Slagelse

En låsesmed er en professionel, der kan reparere låse og reparere ting, der er i stykker og fungerer dårligt i huse, lejligheder og andre bygninger.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at disse fagfolk kun arbejder med de låse, der sidder på døre og porte. I virkeligheden kan disse eksperter gøre meget mere end det!

De bedste låsesmede har en lang tradition for at yde service til samfundet. De har etableret en følelse af tillid til deres kunder og arbejder med dygtighed og opmærksomhed, der er uovertruffen.

Da låsesmeden er et så værdifuldt erhverv, er det vigtigt at vide, hvad du bør og ikke bør forvente af en låsesmed.

De har en bred vifte af færdigheder, herunder evnen til at:

Reparation af låse, der er ødelagte og skal udskiftes

Reparere låse, der er ødelagte og skal udskiftes

Udskift låse, der er ødelagte og skal udskiftes

Vi er eksperter i at låse låse op og hjælpe dig med at komme tilbage i dit eget hjem. Uanset om din lås er en simpel lås eller en kompliceret tastaturlås, kan vi klare det. Vi kan endda låseplukke og genindtaste din lås, hvis du har desperat brug for en låsesmed.

Vindueslås eller dørlås: En professionel låsesmed installerer en ny lås eller udskifter en ødelagt lås på en dør.

En professionel låsesmed har installeret en ny lås eller skiftet en ødelagt lås på en dør. Dørlås: En professionel låsesmed har installeret en ny lås på en dør.

Når du får brug for en låsesmed til et simpelt problem, som f.eks. en ødelagt lås, har du måske allerede set tegn på et problem. Selv hvis du ikke gør det, kan låsesmeden komme ind og løse problemet og få dig hurtigt på fode igen.

Låsesmeden kan også hjælpe dig med sikkerhed. Hvis dit hjem eller din virksomhed har et sikkerhedssystem, f.eks. en panikknap, kan en låsesmed komme og installere systemet. Hvis du er nødt til at have dit hjem eller din virksomhed låst af i et par dage, kan en låsesmed komme og installere adgangskontrol i dit hjem eller din virksomhed.

En låsesmed kan også hjælpe i nødsituationer. Hvis du har brug for en låsesmed i en nødsituation, kommer låsesmeden til dig. Du kan ikke forvente, at nogen kommer til dig og løser dit problem.

Du kan også regne med, at en låsesmed kan hjælpe dig med almindelig vedligeholdelse. Uanset om det drejer sig om at reparere en ødelagt dørlås eller udskifte en ødelagt vindueslås, kan en låsesmed komme til dig og gøre det rigtigt. Det er svært at vide, hvornår du har brug for

Der er flere ting, som låsesmeden skal være opmærksom på, inden han påbegynder et arbejde. De skal vide, hvad låsesmedens ansvarsområder er. For at vide dette skal låsesmeden kende til de forskellige typer af låse og også vide, hvilken slags låse der bruges. Låsesmeden skal også kende de forskellige typer nøgler, så han/hun kan installere låsene korrekt, og også vide, hvornår de skal bruges.

En låsesmed i Slagelse, eller enhver anden by i Danmark, skal kunne give dig de ydelser, du har brug for, og hvis du ikke kan lide ydelsen, har du ret til at opsige kontrakten.

Vi håber, at denne artikel var nyttig for dig. Du kan finde flere oplysninger om bilreparation og bilpleje på vores websted.

 

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.