Låsebussen ApS

 📍Smedekærvej 6 2770 Kastrup

 📞 32 52 50 00

K.N. Låseservice

 📍Drogdensgade 11, 4. sal. th 2300 København S

 📞 32 84 01 08

CPH Låse

 📍Kretavej 43 2300 København S

 📞 59 11 81 18

DSK Låse ApS

 📍Tunisvej 17 2770 Kastrup

 📞 31 41 12 14

Amager Låse-Service

 📍Amagerbrogade 194 2300 København S

 📞 32 55 48 58

 📍Hovmålvej 52 2300 København S

 📞 28 14 01 36

Låsesmed Amager 24/7- Kbh Låse ApS

 📍Bulgariensgade 1, st. sal. th 2300 København S

 📞25 78 28 28

Låsesmed København 24/7- Kbh Låse ApS

 📍Robert Jacobsens Vej 41, st. sal. th 2300 København S

 📞 25 78 28 28

Låsesmed på Amager

En låsesmed er en professionel låsesmed, der arbejder inden for låsesmedsarbejde. Mens andre lignende erhverv har forskellige ekspertiseområder, herunder låsesmeden i sig selv, er en låsesmed autoriseret til at arbejde inden for låsesmeden og kan derfor kun arbejde inden for låsesmeden.

En låsesmed skal have et unikt sæt af færdigheder, og ofte adskiller disse færdigheder dem fra andre fagfolk i branchen. De er i stand til at reparere låse og nøgler i tide og med høj kvalitet.

At blive låsesmed kræver mange års uddannelse, viden og erfaring. Det tager noget tid at lære at reparere eller bygge låse.

Låsesmed tilbyder en bred vifte af tjenester. Vores erfarne team af låsesmede leverer låsesmedservice af høj kvalitet til vores kunder.

Låsesmed leverer låsesmedetjenester til alle husholdnings- og erhvervslåsesmedetjenester. Vi tilbyder regelmæssig service, nødhjælp og erhvervsservice, herunder låsesmedservice.

Låsesmedene er udstyret med højteknologisk værktøj og udstyr til at levere låsesmedetjenester af høj kvalitet. Låsesmedene tilbyder også nødhjælpsservice, f.eks. genindtastning af låse, låseåbning og reparation af låse.

Låsesmedens priser er baseret på servicens størrelse og kompleksitet. Låsesmedens gebyrer omfatter:

Adgang til lokalerne

Udskiftning af lås

Genindtastning af låse

Udskæring af nøgler

Låsesmed nødhjælpstjenester

Vi tilbyder også nødhjælpsservice i forbindelse med låsesmeden. Hvis der er behov for en længere session, kan låsesmeden tilbyde dig en låsesikring i længere tid.

Der findes tre forskellige typer af låsesmede i verden i dag. De er den traditionelle låsesmed, den elektroniske låsesmed og den digitale låsesmed. Hver type låsesmed har sine unikke egenskaber og forskellige arbejdsmetoder.

En låsesmed vil yde en service, der opfylder alle boligejerens behov. De kan åbne en lås i dit hjem eller din virksomhed, men de kan også være en sikkerhedskonsulent, der kan rådgive dig om, hvordan du sikrer, at dine låse fungerer korrekt.

En låsesmed kan også være en god kilde til hjælp i nødstilfælde. De er uddannet til at åbne enhver lås, der er vanskelig at åbne, og de ved, at du altid bør tilkalde en låsesmed, når nogen forsøger at komme ind i dit hjem eller din virksomhed.

En låsesmed kan også være en god kilde til information om låse og mulige løsninger på eventuelle problemer, som du måtte have med dine låse. De kan hjælpe dig med at sikre, at du bruger låse, der har den rigtige størrelse og er korrekt spændt.

En låsesmed vil også hjælpe dig med at beskytte dit hjem og din virksomhed mod eventuelle problemer, der kan opstå. De kan hjælpe dig med at sikre, at du husker at sætte låsene i dit hjem og din virksomhed i orden, når du forlader dem.

En låsesmed er en person, der kan arbejde på låsene i et hus eller en bil for at åbne eller reparere dem i nødstilfælde. De anordninger, som han skal åbne eller reparere, kan være meget komplicerede. En låsesmed skal kunne læse tekniske manualer og samarbejde med producenten om at installere og teste låse og sikkerhedssystemer.

En låsesmed skal udføre mange forskellige opgaver. Det kan f.eks. være at installere og reparere låse, fremstille nøgler og installere sikkerhedssystemer.

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.