Gistrup Låse Service

 📍Hadsundvej 321 9260 Gistrup

 📞 26 27 59 67

CERTEGO

 📍Gugvej 146A 9210 Aalborg SØ

 📞 98 14 74 22

Nordjysk Låseteknik A/S

 📍Vesterbro 125 9000 Aalborg

Bonne Låse & Sikring ApS

 📍Hjulmagervej 21 9000 Aalborg

 📞 70 70 21 90

Låsesmed i Aalborg

En låsesmed er en professionel person, der kan løse alle problemer med låsesmedene. En låsesmed kan løse alle problemer, du måtte have, når du forsøger at åbne en dør, lås eller enhver anden form for sikkerhedsanordning.

En låsesmed kan reparere enhver lås eller enhver sikkerhedsanordning. Afhængigt af typen af problem kan din låsesmed gøre forskellige ting. Men en låsesmed kan gøre noget af eller alle følgende:

 • Reparere enhver lås eller låsecylinder
 • Reparere eller udskifte enhver lås eller låsecylinder
 • Reparation af en dør, en dørlås eller en anden form for sikkerhedsanordning
 • Fjernelse af sikkerhedsanordninger

Låsesmede er ansvarlige for sikkerheden i din bil, dit hjem, din bygning eller enhver anden ejendom. De sørger for adgangskontrol til dit hjem, din virksomhed eller anden ejendom.

Hvad kan vi gøre for dig? Vores låsesmede og specialister kan tilbyde dig de bedste låsesmedetjenester, herunder:

Ingen opgave er for lille, så vi kan hjælpe dig med:

Gamle nøgler, Nye nøgler, Låsesmed nødhjælp.

Når en lås er brudt op, kan det give ejeren store problemer. Låsen kan blive brudt op på flere måder, f.eks. ved et uheld, som følge af et fald eller endda af en professionel låsesmed.

En lås kan være brudt op, blot fordi den originale nøgle er blevet tabt eller stjålet. Det kan være noget af et mareridt, og det kan være nødvendigt at reparere låsen.

En lås kan være brudt op af forskellige årsager, f.eks. fordi den er blevet tabt, beskadiget eller gjort ubrugelig som følge af hærværk.

En lås kan være brudt op, fordi ejeren har beskadiget sin ejendom ved at efterlade sine nøgler i ejendommen.

At have en låsesmed er en god måde at håndtere en ødelagt lås på. En låsesmed vil kunne komme ind i låsen og sætte den sammen igen.

Hvis du er på udkig efter en låsesmed i Aalborg, bør du ringe til os for at få en højt kvalificeret service, der vil give dig den bedst mulige løsning.

Vi er erfarne og erfarne låsesmede, som gerne vil yde dig en god service. Vi kan også reparere dine låse, og vi har et team af veluddannede teknikere i vores virksomhed. Vi ved, hvordan man udfører et godt stykke arbejde, og vi er de bedste låsesmede i området.

låsesmed

Få 3 gratis tilbud fra låsesmed

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra låsemd. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle låsesmedfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.