Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

En murer i Odense kan hjælpe med en lang række forskellige opgaver. Det kan være alt fra at lægge et nyt tag til at pudse facaden op og udbedre sætningsskader. Facaden på dit hus er vigtig for helhedsindtrykket af din bolig, og derfor er det vigtigt at holde den flot og vedligeholdt. En murer kan hjælpe dig med at pudse facaden op og gøre den flot igen.

Det er også en god idé at få en murer til at lægge et nyt tag, hvis tagstenene er slidte og grimme, og det ikke længere er muligt at rense dem. En ny tagkonstruktion kan både gøre dit hus flottere, og samtidig sikre det mod dårligt vejr. Mureren har styr på, hvordan taget skal lægges, så det både bliver tæt og stormsikkert.

Når du har brug for en murer i Odense, er det vigtigt at få et tilbud på opgaven. Prisen varierer nemlig alt efter, hvilken opgave du skal have løst, og hvor meget arbejde der skal udføres. Typisk vil en murer koste mellem 200 og 600 kroner i timen, og derudover skal du naturligvis også betale for materialerne. Ved at indhente et tilbud fra en murer i Odense, kan du sikre dig, at du får en fair og konkurrencedygtig pris på din opgave.

En murer kan blandt andet udfører:

murer i odense

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din mureropgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle murefirma.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Hvad kan en murer i Odense ellers hjælpe dig med?

En murer i Odense kan altså hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Udover vedligeholdelse af facade og tag, kan du få hjælp til at vådrumssikre dit badeværelse og lægge nye fliser og klinker. Derudover kan du få hjælp til at bygge vægge i gips og gasbeton samt fjerne bærende vægge på en sikker måde. Skal du bygge et helt nyt hus eller en tilbygning, kan en murer også være behjælpelig med at bygge disse i mursten.

Selvom du i princippet må udføre mureropgaver på egen hånd, kan det være en god idé at alliere sig med en professionel murer. De fleste opgaver kræver nemlig en stor specialviden, og hvis opgaven ikke bliver udført korrekt, kan det få alvorlige konsekvenser for din bolig. For eksempel kan der sive vand ind, hvis taget ikke bliver lagt ordentligt, eller sætningsskaderne ikke bliver udbedret korrekt. Derfor er det altid bedst at få en professionel murer til at udføre opgaven, så du er sikker på et godt resultat.

Hvad koster en murer i Odense?

En murer i Odense kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver, herunder vedligehold af facade og tag, vådrumssikring, opsætning af fliser og klinker samt bygning af vægge i gips og gasbeton. Derudover kan en murer også fjerne bærende vægge på en sikker måde og bygge nye huse og tilbygninger i mursten.

Når du hyrer en murer i Odense, skal du være opmærksom på prisen. En murers løn ligger typisk mellem 200 og 600 kroner i timen, og udover det kommer prisen på materialer og eventuelle kørepenge. For at få en nogenlunde ide om den samlede pris, bør du altid få et tilbud fra mureren først. Prisen kan dog altid kun være en cirka pris, da der kan opstå uventede komplikationer undervejs.

Vil du have flere forskellige tilbud at vælge imellem, kan du kontakte vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. De kan hjælpe dig med at finde tre murere, der kan give dig et tilbud på den opgave, du har brug for hjælp til.