Få 3 tilbud fra murerfirmaer

Har du brug for 3 tilbud fra et professionelt murerfirma?

Vil du gerne vide, hvad en murer koster i din by?

Hvis svaret er ja, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos God-håndværker.dk kan vi hjælpe dig med at få 3 tilbud fra murerfirmaer til din mureropgave fra godkendte og professionelle murer. Du kan ofte spare helt op mod 30%, ved at hente tilbud fra flere forskellige murerfirmaer. 

En murer kan klare en bred vifte af forskellige opgaver for dig, uanset om det blot er pudsning af en væg eller måske murer dit nye hus. Opgaver som en murer blandt andet kan klare:

Hvad koster en murer i timen?

Det kan svinge utrolig meget, alt efter hvilken by man bor i og så kommer det også helt and på murens kvalifikationer, og hvor stort murerfirmaet er. Men du skal som en fingerregel regne med at en murer koster mellem 400-600 kroner i timen, hvor gennemsnittet ligger på omkring 450 kroner i timen. Hvis du gerne vil spare nogle penge på din murer, så er der andet end time prisen at kigge på. Det er en god ide at se hvor dyre materialerne bliver, og hvornår murens timepris starter. Der er nemlig mange murerfirmaer hvor timeprisen begynder at tælle fra, når de forlader firmaets værksted, mens andre murer regner kørsel med ind i timen prisen. 

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din mureropgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle murefirma.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Indhent tilbud fra flere murerfirmaer

Hvis du ønsker at få den bedste pris på din mureropgave, så er det vigtigt altid at indhente 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige murerfirmaer, så du kan lægge dem op mod hinanden og derudfra vurdere hvilket prisleje din opgave ca. skal ligge i. Og dermed kan du langt nemmere finde frem til det murerfirma der tilbyder den bedste pris på din opgave. 

Kan kan få et tilbud fra et murerfirma ved at kontakte firmaet på mail eller telefon og fortælle dem om opgaven. I få tilfælde vil murermester kunne udregne en pris til dig ud fra hvad du har fortalt, men ofte vil murermester komme ud til og se på opgaven og hører om dine ønsker. Det er typisk ved en større opgave, at murermester har brug for at komme og se på opgaven inden han/hun kan sende dig et tilbud. 

Det kan derfor ofte godt tage noget tid at indhente 3 tilbud til din mureropgave, og derfor er det også vigtigt at du prioriterer noget tid til tilbudsindhentning. Så du ikke er nødsaget til at tage den første og den bedste murer som du for et tilbud fra, men du kan vente og se dine forskellige tilbud igennem og vælge det bedste, for der kan være mange penge at spare. 

Få 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud til dig

Har du ikke overskud eller skal du i gang med din mureropgave hurtigt? Så kan du vælge at få 3byggetilbud til at indhente 3 tilbud til dig fra professionelle murerfirmaer. De har skabt en platform, hvor der er et stort antal gode murerfirmaer tilknyttet. Når du har brug for en murer til at løse din opgave, så skriver du til dem og så vil du modtage 3 tilbud fra professionelle murerfirmaer i en by nær dig. I nogle tilfælde som når du selv kontakter en murer, kan det være nok med en beskrivelse af opgaven for at kunne give dig et kvalificeret tilbud, men i andre tilfælde vil mureren komme ud til dig og se på opgaven inden han/hun kan afgive dig et tilbud.

murerarbejde

Find et murerfirma i en by nær dig:

Hvad kan en murer hjælpe dig med?

En murer kan hjælpe dig med utrolig mange forskellige opgaver, men de typiske opgaver er ofte renovere badeværelse, reparere og bygge med mursten, lægge klinker og pudse vægge. Murerfirmaer udføre en lang række forskellige opgaver både for private men også enhver, men de ordner og vedligeholdelse af facader eller renoveringer af ældre fredet bygninger. 

En reparation på facaden kan for eksempel være at fixe sætningskader på bygningen, det er revner der kan komme med tiden på facader både inde og ude. Skaderne kan være meget grimme og kan hurtigt føre til at der vil komme fugt i huset. Det er derfor meget vigtigt at man vedligeholder sin facade, hvis man ønsker et hus i tip top stand året rundt. 

Et godt eksempel på en renovering, hvor du højst muligt skal bruge en murer, er hvis du skal renoveret dit badeværelse. Du kan godt ordne de fleste opgaver selv, men hvis du ønsker et resultat som dine gæster vil misunde dig for, så er det en god ide at få en murer til at lave arbejdet for dig. Så vil muren stå for at vådrumssikre, så der ikke kommer fugt i dit nye badeværelse og ellers ligge klinker og fliser op.

Har du brug for en murer til en større opgave? Så kan du få et murerfirma til at stå for totalentreprisen, det betyder at murerfirmaet står for alt det praktiske med planlægning med de andre håndværkere, og så finder murerfirmaet endda også de andre håndværkere som skal bruges til den pågældende opgave.

Eksempler på murerarbejde

De fleste tænker at det en murer laver til dagligt, er at murer nye huse. Og det er tilnærmelsesvis også rigtigt der er mange murer som beskæftigere sig med nybyg, men der er også mange som tager sig af reparationer og renoveringer af boliger. 

Nogle af de opgaver, som en murer udfører er eksempelvis:

 • Lægge fliser eller klinker på badeværelsesgulve eller vægge
 • Murer nye vægge og nye huse
 • Pudse vægge eller facader op
  Renoverer eller udbedre boliger eller lejligheder

De fleste murer når de har gjordt deres uddanelse færdig, starter de enten som selvstændige murer eller bliver ansat hos en murermester. Omkring en fjerdedel af alle ny uddannede murer starter sin egen murervirksomhed og derfor kan du finde utrolig mange små murerfirmaer. Det har dog intet med kvaliteten at gøre om der er 20 ansatte eller om der er 2, derfor kan et lille murerfirma være lige så godt som et stort murerfirma.