Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Det er en udbredt misforståelse, at murere kun bygger helt nye huse. Faktisk er det sådan, at langt de fleste murere har en stor mængde af renoverings- og reparationsopgaver på deres to-do-liste. En murer i Horsens kan hjælpe dig med at sætte din facade i stand og udbedre sætningsskader, såvel som at skabe mere plads på dit badeværelse eller flytte din brusekabine til en anden del af rummet.

Skal du have udført et større projekt, såsom byggeri af et nyt hus eller en tilbygning, er der mange murerfirmaer, der kan stå for hele entreprisen. De vil således have ansvaret for at koordinere de forskellige håndværkere, der skal ind i projektet, og sikre, at det hele forløber som planlagt.

En murer kan blandt andet udfører:

murer i horsens

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din mureropgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle murefirma.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Hvad er prisen på en murer i Horsens?

Hvis du ønsker at få en ide om, hvor meget det vil koste at få en murer til at udføre en opgave i Horsens, kan du starte med at undersøge priserne. Som en tommelfingerregel skal du regne med, at priserne ligger mellem 200 og 600 kroner per time, alt efter murerens erfaring og specialiserede færdigheder. Derudover skal du også tage højde for prisen på materialer, som kan variere meget afhængigt af opgavens kompleksitet og størrelse.

For at få en mere præcis pris på din opgave, bør du altid få et tilbud fra mureren. Dette vil give dig en mere detaljeret ide om, hvor meget arbejdet vil koste. Det er også vigtigt at huske på, at det ikke kun handler om prisen, men også om kvaliteten af arbejdet. Derfor bør du vælge en pålidelig og erfaren murer, selvom prisen måske er lidt højere end hos en mindre kendt murer.

Få hjælp til en lang række forskellige opgaver af en murer i Horsens

En murer i Horsens kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Det kan være alt fra at lægge nyt tag til at vælte en væg eller lægge nye fliser. Uanset om du bor i Seest, Nørre Bjert eller i centrum af Horsens, kan du få brug for en murer til at udføre opgaver i dit hjem.

Selvom du kan udføre de fleste former for mureropgaver selv, er det ikke altid en god idé. En professionel murer har den ekspertise og erfaring, der er nødvendig for at udføre opgaven på den bedst mulige måde. Det er med til at sikre, at resultatet bliver holdbart og af høj kvalitet, og at din bolig øger i værdi på længere sigt.

Inden du hyrer en murer, er det vigtigt at være opmærksom på priserne. Prisen på en murer i Kolding varierer afhængigt af opgavens omfang og materialerne, der skal bruges. Som udgangspunkt kan du forvente at betale mellem 200 og 600 kroner per time plus udgifter til materialer. Det er altid en god idé at få et tilbud på opgaven, inden du går i gang.