Hvad koster slibning af betongulv?

Skal du have slebet et betongulv?

Uanset om du skal have slebet betongulvet i din bolig, butik eller måske lager, så skal du bruge en ekspert på området til opgaven. Du har måske gået med tankerne om at få et moderne og råt betongulv i din bolig, så skal du også have gemt nummeret på en håndværker som kan slib det, for på et tidspunkt skal det slibes igen for at holde sit flotte udtryk. 

Find den rigtige gulvmand til opgaven.

Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, så vil du faktisk også godt selv kunne slibe dit betongulv, og spare mange penge. Det er dog vigtigt at du husker, at en ekspert indenfor området altid vil kunne udfører arbejdet hurtigere og bedre. Her hos god-håndværker.dk kan du hurtigt og nemt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. 

Bliv meget klogere på hvad det koster at få slebet dit betongulv og hvordan du nemmest og billigst selv sliber det her på siden.

Slibning af betongulv

Få 3 gratis tilbud på slibning af betongulv

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på slibning af betongulv. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan slibe dit betongulv.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster slibning af betongulv?

Når du skal have slebet dit betongulv, så regner man priser ud fra kvadratmeter. Det vil sige at firmaet der giver dig en pris ofte, tager omkring 400 kroner pr. kvadrat meter gulv der skal slibes. Det kan dog godt variere fra firma til firma, og hvis det for eksempel skal slibes to gange, så vil prisen pr. kvadratmeter selvfølgelig være højere end hvis det kun skal slibes en gang.

Udover de ting, så findes beton også i et væld af forskellige materialer, og derfor kan prisen og variere meget. Da noget beton kan være en del svære at slibe, end andre slag beton. Udover hvilken slags beton du har støbt, så kan prisen og svinge meget alt efter hvilken landsdel du bor i og om håndværkeren skal køre flere gange ud til dig. Det er for eksempel en del dyre at få slebet et betongulv i København, end det for eksempel er i Aalborg.

Når du skal vælge hvilket firma du skal bruge til opgaven, så er det vigtigt at du vælger et firma som bruger en diamantsliber til at slibe med. Det skal du gøre, fordi at det giver det pæneste resultat og det er det rigtige værktøj at bruge til opgaven.

Indhent den bedste og billigeste pris på slibning af betongulv

Alle ønsker at få den billigeste pris, på at få udført sin opgave. For at få den billigeste pris er der et par ting du bør være opmærksom på, du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud. Så kan du altid lægge dem op mod hinanden og se hvilket prisleje opgaven ca skal lægge i, derudover så sikre du også dig selv mod ikke at betale for meget for opgaven, når du indhenter flere forskellige tilbud. 

Du kan indhente tilbud på din opgave på to måder, enten ved at ringe rundt til forskellige firma i nærheden af dig og indhente priser. Men har du enten ikke tid eller overskud til det, så kan du nemt og enkelt bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk og få dem til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig. Du skal blot indtaste noget information om opgaven og så vil de gå i gang med at indhente 3 gratis tilbud til dig.

Gør-det-selv

Har du mod på at prøve at slibe dit betongulv selv? Så kan du både spare en del penge, men du kan også selv modificere de efterfølgende behandlinger selv. Det kan for eksempel være hvis du ønsker en helt speciel lak til gulvet, så er der rig mulighed for at vælge lige præcis den lak du ønsker. Herunder i videoen kan du få inspiration til hvordan du bedst og nemmest sliber dit betongulv i boligen, butikken eller lagret.