Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Når du står over for en større mureropgave, kan det være fristende at forsøge at udføre den selv for at spare penge. Men det er ikke altid den bedste løsning. Der er nemlig mange mureropgaver, som kræver en stor specialviden og som bør udføres af en murer i Silkeborg, for at blive udført korrekt og sikkert.

Skal du for eksempel have lagt nyt tag på dit hus i Silkeborg, er det en opgave, som kræver en vis ekspertise og erfaring. Tagarbejde kan være farligt, og derfor er det vigtigt, at det bliver udført af en professionel murer i Silkeborg med det rette udstyr og sikkerhedsforanstaltninger.

Det samme gælder, hvis du ønsker at fjerne en bærende væg i dit hus. Det kan have store konsekvenser for husets stabilitet, og derfor er det afgørende, at det bliver udført af en fagperson, som har den rette viden og erfaring til at vurdere, hvordan det skal gøres korrekt.

Selvom du måske kan spare nogle penge på at udføre opgaven selv, kan det koste dig mere i sidste ende, hvis det ikke bliver udført korrekt. Derfor er det altid en god ide at overveje at få en murer i Silkeborg til at udføre de mere komplicerede opgaver.

En murer kan blandt andet udfører:

murer i silkeborg

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din mureropgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle murefirma.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Hvad koster en murer i Silkeborg?

Såfremt du har brug for en murer i 8600 Silkeborg, kan du forvente at skulle betale mellem 200 og 600 kroner i timen for murerens arbejde. Prisen vil dog også afhænge af opgavens omfang samt de materialer, der skal bruges. Derfor kan det være en god idé at indhente et tilbud fra mureren, så du har en ide om, hvad det vil koste dig at få udført opgaven. Tilbuddet vil typisk tage udgangspunkt i en beskrivelse af opgaven, eller at mureren har besøgt dit hjem og set på opgaven i virkeligheden, især hvis det drejer sig om en større opgave. På den måde kan du undgå ubehagelige overraskelser i forhold til prisen på arbejdet.

Få tilbud fra tre forskellige murermestre

Hvis du skal have udført en mureropgave i Silkeborg og ønsker at få den bedst mulige pris, er det en god ide at indhente tilbud fra tre forskellige murermestre. Ved at kontakte flere murere, kan du få en fornemmelse af prislejet og undgå at betale for meget. Hvis du kun kontakter en enkelt murer, risikerer du at betale mere end nødvendigt.

For at gøre det nemt for dig selv at indhente tilbud fra tre forskellige murermestre i Silkeborg, kan du kontakte vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. De samarbejder med et bredt udvalg af murere rundt omkring i landet og kan derfor også hjælpe dig med at finde lokale murere i Silkeborg. Når du beskriver din opgave og din adresse til dem, vil de sørge for at få tre lokale murermestre til at kontakte dig med et tilbud på din opgave.