R arkitekter

 📍Demantsvænget 30, Hjallese 5260 Odense S

 📞 40 31 15 11

Creo Arkitekter A/S

 📍Østerbro 5, 1. sal. 5000 Odense C

 📞66 11 59 11

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S

 📍Lumbyvej 11B, 1. sal. th 5000 Odense C

 📞 66 16 13 20

Tecma

 📍Sommervej 22, Sanderum 5250 Odense SV

Arkitekt Vagn Borlund

 📍Rosengårdsvej 20 5230 Odense M

 📞 23 48 25 44

Lotus Arkitekter I/S

 📍Gerdaslundsvej 14 5230 Odense M

 📞 23 98 02 02

Hnh Arkitektfirma

 📍Carit Etlars Vej 33 5230 Odense M

 📞25 21 21 66

Arkitekt Maa Palle Bo Rasmussen

 📍Langelinie 150 5230 Odense M

2B Tegnestuen

 📍Havnegade 98B 5000 Odense C

 📞29 44 59 47

Arkitekt Steen Frederiksen

 📍Poppelvej 69 5230 Odense M

 📞66 14 42 12

Boe Fischer Arkitekt Maa

📍Helgavej 10 5230 Odense M

 📞40 78 69 40

Arkitektfirma Markus Wiederhold

📍Sparretornvej 5 5230 Odense M

 📞66 13 84 20

Havearkitekt i Odense

En havearkitekt er en person, der er dygtig nok til at kunne designe en have på en helt bestemt måde. Det arbejde, som en havearkitekt udfører, er ikke kun begrænset til at designe en have, men omfatter meget mere end blot det.

Havearkitekter skaber haver, som er haver, der er designet med henblik på at behage øjnene, sindet og sjælen. Du kan få en god havedesigner af høj kvalitet til at hjælpe dig med dine havedesignprojekter.

De får haver til at se smukke ud ved at designe havens landskab. I en have sørger en havearkitekt for, at landskabet ikke kun er visuelt tiltalende, men at det også er et sted, hvor folk kan hygge sig.

De er dygtige nok til at kunne designe haver til byer og bygder. En by eller by er et sted, hvor der er mange veje, butikker og transportmidler. Det er et sted, hvor folk kan bo, arbejde og besøge hinanden.

En havearkitekt er en professionel, der er uddannet til at udføre landskabsdesign og landskabsvedligeholdelse.

Havearkitekter skal være kreative, fantasifulde og talentfulde. Selv om de normalt ikke bliver betalt for deres arbejde, er de meget dygtige på deres område, og de har stor erfaring og viden inden for deres felt. Ved hjælp af dem kan du nemt finde den rette havearkitekt til dine behov.

Du skal have en klar idé om dine krav, f.eks. hvor mange træer du vil have, hvor meget du vil bruge, hvor meget du vil betale for huset osv. Du skal også nøje vurdere, om den arkitekt, du vælger, vil gøre et godt stykke arbejde for dig.

Desuden skal du være forsigtig med arkitekternes priser, for nogle af dem tager et stort beløb for deres arbejde, mens andre kun tager et lille beløb.

Du bør også se nøje på de andre personer, der arbejder i samme virksomhed, f.eks. havearkitekter, landskabsarkitekter, havearkitekter osv. For nogle af havedesignerne kan arbejde i samme virksomhed, og nogle af dem kan kræve et stort beløb for det arbejde, de udfører.

Hvis du ikke sikrer dig kvaliteten af det arbejde, der udføres af havedesigneren, kan du miste de penge, du har investeret i haven.

Hvis du derimod får fat i den bedste havearkitekt på det rigtige tidspunkt, kan du spare penge og have en smuk have hele tiden. Du kan spare

Havearkitekt er en fantastisk service, der kan hjælpe dig med at vælge det bedste havedesign.

Havearkitekten giver dig en fuldstændig beskrivelse af haven, og du kan se, hvordan den ser ud i realtid. Du kan også prøve at se, hvordan haven vil se ud i fremtiden.

Havearkitektur er også en god måde at sammenligne mange forskellige designs på og vælge det bedste for dig selv.

havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.