Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra havearkitekter

Har du brug for at få frisket haven op?

Hvordan laver man en haveplan?

De fleste husejer ønsker sig en flot og præsentable have, som både er funktionel til ungerne, men som også ser rigtig flot ud. Det kan være en svært kombi at ramme, men med en havearkitekt med på sidelinjen, vil vi godt garantere dig at du kan skabe de perfekte rammer i din nye have.

Har du en helt bar have nu? Så kan du med fordel hyre en havearkitekt til at hjælpe dig med at designe haven, på den helt rigtige måde. En havearkitekt kan ofte komme med forslag, som de fleste slet ikke har tænkt over var muligt, og netop derfor kan vi kun anbefale dig at finde en havearkitekt.

En havearkitekt kan lave utrolig mange forskellige opgaver, det kan for eksempel være, at du har købt et nyt hus hvor haven ser forfærdelig ud? så kan en havearkitekt, kommer med gode råd og forslag til hvordan du kan indrette haven bedst muligt. Opgaver en havearkitekt ofte laver:

Havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en havearkitekt?

Prisen på en havearkitekt kan variere utrolig meget, alt efter hvilken landsdel du bor i, men også fra firma til firma og derfor kan det være svært for os at give dig en pris på en havearkitekt. Men som udgangspunkt skal du forvente at betale mellem 800 – 1200 kr i timen for en havearkitekt. Udover at prisen kan variere fra firma til firma, så kommer din pris også meget and på opgaven. 

Hvis det er en lille opgave du skal have løst, så kan timeprisen godt være høj, men er det derimod en stor opgave, hvor havearkitekten skal bruge mange timer på at udfører arbejdet, så kan du godt få en billig timepris. 

Inden du takker ja til et tilbud fra en havearkitekt, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Vi anbefaler for eksempel at man altid går ind og tjekker det pågældende firma, på Facebook og trustpilot for at se andre folks oplevelse med firmaet. På den måde sikre du dig mod ubehagelige overraskelser i processen. Derudover så skal du altid have et tilbud på skrift, selvom i har aftalt en pris under mødet, så skal du bede om at få det på mail, så du altid kan bevise hvad i har aftalt, der skal desuden og være skrevet de forskellige opgaver der skal udføres. 

Find en gratis havearkitekt?

Det er godt og vel umuligt at få en havearkitekt, til at arbejde gratis. Det kan dog være du er heldig at kunne finde en som studere havearkitekt, som godt kunne tænke sig lidt erfaring indenfor området. Så kan du være heldig at få den person, til at lave dine forskellige skitser og tegninger gratis. Men hav ikke for høje forhåbninger. 

Hvad laver en havearkitekt?

En havearkitekt kan udføre en bred vifte af forskellige opgaver, og hvis du spørger os så er det altid en god ide at have en havearkitekt med på sidelinjen, når det kommer til at renoverer haven. En havearkitekt kan komme med en masse rådgivning og råd, som de fleste ikke selv ville kunne finde på. 

Så hvis du ønsker at skabe en helt unik have, hvor der både er plads til ungerne kan boltre sig, men hvor der også er plads til hygge om aften i aftensolen, så skal du hyre en havearkitekt

Herunder kan du se, hvad en havearkitekt ofte udfører af opgaver:

 En haveplan giver et overblik over din have

 • En haveplan gør dine ideer mere konkrete
 • En haveplan udtænker løsninger ud fra dine ønsker og behov
 • En haveplan gør, at din have bliver udnyttet på den mest optimale måde
 • En haveplan er med til at skabe nye ideer og kreative forslag
 • En haveplan giver det fulde overblik over omlægning eller anlægning af haven

Se videoen herunder og bliv klogere på, hvad en havearkitekt er.

Få den bedste pris på en havearkitekt 

Du kan ringe rundt til forskellige havearkitekter og bede om et tilbud på din opgave, du skal aldrig sige ja til det første og bedste tilbud. Ved at indhente flere forskellige tilbud, så sikre du dig både mod at betale overpris, og du har et stor udvalg af vælge i mellem. 

Har du enten ikke tid eller overskud, til at ringe rundt til de forskellige firmaer selv? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud, så kan du nemt og hurtigt indhente 3 tilbud helt gratis og uforpligtende fra havearkitekter. Du skal blot indtaste lidt information om opgaven og så skal 3byggetilbud indhente 3 fra tilbud til dig fra professionelle havearkitekter i en by nær dig.