Spacelab arkitekter

 📍Carl Jacobsens Vej 16, 1. sal. 3 2500 Valby

 📞 36 46 58 54

MTRE ApS

 📍Hillerødgade 30B 2200 København N

 📞70 27 37 33

Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S

 📍H.C. Ørsteds Vej 33 1879 Frederiksberg C

 📞 33 24 34 70

BBP Arkitekter A/S

 📍Bredgade 25E, 5. sal. 1260 København K

 📞 33 11 37 11

Vium Arkitekter

 📍Æbeløgade 4, 2. sal. 2100 København Ø

 📞 50 40 18 94

Esja Architecture

 📍Larsbjørnsstræde 5B, 2. sal. 1454 København K

 📞 91 19 40 65

Arkitekt Maa Claus Wohlert

 📍Knabrostræde 13, 2. sal. 1210 København K

 📞40 15 07 46

Elgaard Architecture A/S

 📍Rigensgade 11, 1. sal. tv 1316 København K

 📞 33 15 44 63

Klar Arkitekter ApS

 📍Glentevej 70A 2400 København NV

 📞 33 24 54 20

Bertelsen og Scheving Arkitekter ApS

 📍Store Kongensgade 59A, 2. sal. 1264 København K

 📞 35 87 47 40

SLA A/S

📍Njalsgade 17B, 3. sal. 2300 København S

 📞 82 30 40 95

Over Byen Arkitekter ApS

📍Uplandsgade 56, 2. sal. 2300 København S

 📞33 93 07 30

Havearkitekt i København

En havearkitekt er en person, der er ansvarlig for at skabe og styre væksten af enhver form for have eller haveområde.

Udtrykket “havearkitekt” bruges til at betegne en person, der er ansvarlig for at skabe og styre væksten af enhver form for have eller haveområde. En havearkitekt er den person, der bestemmer, hvordan rummet anvendes og styrer væksten af rummet.

Væksten af planter og træer i en have eller et haveområde er et udtryk for den pleje og opmærksomhed, der er blevet givet til området. Havearkitekter er ansvarlige for at planlægge og styre havens vækst.

En havearkitekt bør være en person med et godt kendskab til et bestemt områdes historie og kultur. Havearkitekten bør have en stor interesse for områdets historie og være i stand til at identificere de særlige træk, der gør området unikt.

Havearkitekten skal have evnen til at skabe en have, der er æstetisk tiltalende og funktionel for beboerne i området.

En havearkitekt bør også kunne identificere eventuelle særlige træk, der gør området unikt, og være i stand til at skabe en have, der er æstetisk tiltalende og funktionel for beboerne i området.

Havearkitekter, der arbejder i havebranchen, er ansvarlige for vedligeholdelse og anlæg af haver.

En havearkitekt er en person, der arbejder i haven og støtter ejeren og haven, og som styrer indretningen og beplantningen. De kan designe haven og landskabet for kunden. De kan være ansvarlige for vedligeholdelsen af haven.

Havearkitekten arbejder med en række forskellige opgaver. De vil være ansvarlige for udformningen af haven, landskabet og beplantningen. De vil også være ansvarlige for vedligeholdelsen af haven.

Landskabsarkitekten arbejder på at skabe en have, der afspejler kundens personlighed og livsstil. De er ansvarlige for designarbejdet og landskabet. De vil også være ansvarlige for vedligeholdelsen af haven.

En licens som havearkitekt er en erhvervslicens, der udstedes til en person, som er en autoriseret registreret professionel landskabsarkitekt. Licensen er nødvendig for at kunne arbejde på en professionel landskabsentreprenørs virksomhed.

En god havearkitekt vil forstå de grønne økologiske behov i din have og vil hjælpe dig med at designe løsninger til disse behov. De vil vide, hvilke forventninger kunden har til den type have, som de ønsker at designe.

De vil være i stand til at se potentialet i din have fra bunden og kan begynde at arbejde sammen med dig for at udvikle et havedesign, der opfylder dine mål. De vil se, hvordan din have vil forbedre livskvaliteten i dit hjem og i dit samfund.

De ved, hvor vigtigt det er at bruge bæredygtigt design i din have, og de kan rådgive dig om, hvordan du kan nå dine mål.

En god havearkitekt kender den rigtige type materialer og strukturer, som du har brug for til din have. De vil vide, hvordan de skal installeres korrekt og beskytte dem mod elementerne.

De ved, hvordan de kan identificere de rigtige planter til din have, og de kan rådgive dig om de rigtige planter til din have.

Hvis du ønsker at starte en have, et landskabspleje eller en lille have, er en havearkitekt det valg, du skal bruge.

havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.