Lauge Brandt Bygherrerådgivning

 📍Smedegårdsparken 27 4000 Roskilde

Konsulent Flemming Østergaard

 📍Strandgade 8B 4000 Roskilde

 📍Sivholmvej 17, Veddelev 4000 Roskilde

Skovholt

 📍Gullandsstræde 10, 2. sal. th4000 Roskilde

Arkitekt/Bygningskonstruktør

 📍Bredgade 22, 1. sal. tv 4000 Roskilde

 📞 22 74 18 90

Arkitekt Michael Clement

 📍Herringløse Bygade 15, Herringløse 4000 Roskilde

 📞21 75 57 03

BygLos

 📍Munksøgård 80, Himmelev 4000 Roskilde

 📞20 33 02 84

Kim Thue Damgaard

 📍Klostergårdsvej 52, Øm 4000 Roskilde

 📞 46 48 15 03

Frank Gregers Ramskov Hansen

 📍Duebrødrevej 17 4000 Roskilde

 📞 46 37 32 60

Havens Arkitekter

 📍Hersegade 11B, 2. sal. th 4000 Roskilde

 📞 41 17 62 24

Claus Bernt Hansen

📍Frederiksborgvej 218, Himmelev 4000 Roskilde

 📞 46 32 00 21

Blokk ApS

📍Jernaldergården 8, Himmelev 4000 Roskilde

 📞93 89 73 60

Havearkitekt i Roskilde

En havearkitekt er en professionel, der har viden om et emne inden for havebrug. De har evnen til at beskæftige sig med de forskellige sorter af planter og blomster og den bedste måde at dyrke dem på. De tager sig også af vedligeholdelsen af haven.

En havearkitekt er ansvarlig for pasning af havens planter og blomster. De tager sig også af andre relaterede opgaver som f.eks. vanding af planter, lugning og beskæring. Gartneren tager sig af blomsterne og planterne i en have på en meget effektiv måde.

Havearkitekten er ansvarlig for udformningen af haven og for anlægget af området. Dette sker normalt ved hjælp af en landskabsplan og 2D- og 3D-computergrafik eller modeller. Havearkitekten arbejder tæt sammen med kundenudviklingschefen og projektlederen.

Projektlederen er ansvarlig for projektets gennemførelse og planlægning. De ser på projektet ud fra et markedsmæssigt og finansielt perspektiv og sikrer, at projektet leveres på den mest omkostningseffektive måde.

Havearkitektarbejde udføres normalt i samarbejde med en mestergartner. Gartneren, som normalt er en professionel på området, overvåger havedesignet og installerer de relevante planter og andet haveinventar, hvorefter havearkitekten gennemgår arbejdet og sikrer sig, at haven er færdiggjort i overensstemmelse med designerens anvisninger.

For at påbegynde et havedesign kontakter designeren dig med en beskrivelse af havens layout, dens formål og de typer planter og andre haveelementer, som han eller hun ønsker at inkludere. Designeren vil også drøfte omkostningerne ved projektet, og hvilke materialer der vil blive brugt. Til gengæld for designerens tjenester vil designeren modtage en del af den endelige salgspris for det færdige landskab.

Det er kunden, der beslutter, om han vil købe tegningerne, men derefter er det kunden, der skal betale arkitekten for arbejdet.

I ethvert projekt, hvor du ønsker at renovere eller bygge en have eller et hus, skal du vælge den rigtige type havearkitekt. Der findes mange typer af designere, som kan hjælpe dig i denne proces. Her er nogle af de faktorer, som du skal overveje, før du vælger den rigtige designer til dit projekt:

1-Følsomhed over for klientens behov

Når du ansætter en designer til dit projekt, skal du spørge ham/hende, hvad han/hun vil gøre kunden glad ved at designe det. Du skal også sikre dig, at designeren, der hyrer dig, har et godt kendskab til den type have, du ønsker at bygge eller renovere. Du skal spørge ham/hende om hans/hendes arbejdserfaring, hans/hendes vilje til at lære og forbedre sig osv.

2-Ressourcestyrke

Det er vigtigt, at du finder den bedste designer til dig. Hvis designeren mangler ressourcer, vil han/hun kunne få jobbet til at se professionelt ud, men også meget dårligt. Men hvis du finder en, der har et godt kendskab til den type have, du ønsker at bygge eller renovere. Han/hun vil være i stand til at bruge sine ressourcer godt. Hvis du hyrer nogen til dit projekt, skal du derfor overveje, om de er ressourcestærke eller ej.

Havearkitektens ansvar er at designe og skabe et fysisk miljø, der er tiltalende for øjet og for receptionisten, havecentrets haver og hotellets haver.

Nogle er ansvarlige for forhaverne, andre er ansvarlige for baghaverne, og nogle er måske ansvarlige for parken.

havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.