Sbj Byggerådgivning

 📍Sønder Alle 20 8940 Randers SV

 📞 40 19 92 09

Amsler Arkitektur

 📍Vinkelstræde 5 8900 Randers C

 📞 86 47 37 34

Schjerning Rådgivning

 📍Djursvej 9B 8940 Randers SV

 📞 50 48 15 10

Aj Arkitekten
v/Jan Ravn

 📍Møllevej 107, Neder Hornbæk 8920 Randers NV

 📞 20 85 00 32

Nordal Tegnestue

 📍Randersvej 63, Helstrup 8920 Randers NV

 📞 24 24 08 95

Feldagers Tegnestue

 📍Støvringgårdvej 46, Mellerup 8930 Randers NØ

 📞 86 48 86 07

Arkitekt Jørn Richter

 📍Niels Ebbesens Gade 12A, st. sal. tv 8900 Randers C

 📞20 49 23 13

Arkitekttegnestuen Uffe Pedersen

 📍Orgelvej 10 8940 Randers SV

 📞 40 30 17 96

Arkitektfirmaet Mogens Hansen

 📍Højvangsvej 30, Harridslev 8930 Randers NØ

 📞 86 44 24 44

Tegnestuen Aton

 📍Kristrupvej 107 8960 Randers SØ

 📞 25 61 66 87

Robert Thougaard

📍Liljevej 23, Stevnstrup 8870 Langå

 📞 86 46 76 96

Ole Østergaard

📍Moltkesgade 5, st. sal. th 8900 Randers C

 📞21 72 78 14

Havearkitekt i Randers

En havearkitekt er en person, der er ansvarlig for at designe og anlægge haver. De udfører også det grundlæggende arbejde med at anlægge haven og forvalte den, indtil den er fuldt funktionsdygtig. De forvalter også landskabsmaterialer som f.eks. træer og buske.

Det er ikke nødvendigt at kende de sidste forbedringer, du har foretaget i din have, for at vide, hvordan du vælger den rigtige type havearkitekt til dine behov. Hvis du lige har købt dit nye hus, vil du have en professionel, der nemt kan administrere haven.

Hvis din have er lille, behøver du ikke at hyre en professionel gartner, men kan nøjes med at få fat i en professionel anlægsgartner. Hvis du har en stor have, skal du hyre en professionel havearkitekt.

Du har brug for en professionel af to grunde. For det første skal du have en person med erfaring inden for dit område. For det andet vil du have en, der kan håndtere hele haven. En god havedesigner vil være i stand til at styre hele din have, så vælg en professionel, der ved, hvad han laver.

Havearkitekt giver dig mulighed for at skabe en have i din egen stil, fra et lille rum til en stor have. Det er en måde at erstatte en typisk have, som ikke er nok til en familie på fem personer. Du kan skabe en billigere have, men have masser af plads til at underholde.

Med en havearkitekt kan du få en større have, der kræver mindre plads. Du kan skabe en have, der er smukkere og mere behagelig. Med en havearkitekt kan du få en større have, der kræver mindre plads. Du kan skabe en have, der er smukkere og mere behagelig.

Havearkitektur er en måde at skabe en have, der er smukkere og mere behagelig. Havearkitekten giver dig mulighed for at få en større have, der kræver mindre plads. Du kan skabe en have, der er smukkere og mere behagelig. Havearkitekten giver dig mulighed for at få en større have, der kræver mindre plads. Du kan skabe en have, der er smukkere og mere behagelig.

En havearkitekt er en person, der hjælper haveejeren med at beslutte, hvordan haven skal udformes. De skal kende alle de omkringliggende planter, de skal kende jorden og vandet, de skal vide, hvor planterne skal placeres, og de skal være en god gartner og en god botaniker. Du kan hyre en havearkitekt til at hjælpe dig med at anlægge en have.

Du kan hyre en havearkitekt til at hjælpe dig med at planlægge en have. Havearkitekten skal være kyndig og ekspert. En havearkitekt skal arbejde på flere projekter som f.eks. et hus, en pavillon, en bygning, en have og en strand,

 

havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.