Arkitektfirmaet HS A/S

 📍Hjorthøjvej 20 4200 Slagelse

 📞 58 50 25 26

Design-Plan

 📍Dyrhaugesvej 19 4220 Korsør

 📞 58 37 48 66

Værkstedet

 📍Brinkvej 8 4200 Slagelse

 📞 26 65 00 83

Vestsjællands Tegnestue ApS

 📍Sdr.Stationsvej 26, 1. sal. 4200 Slagelse

 📞 20 99 13 00

Mayner Design Arkitekt Maa

 📍Løvegade 76B 4200 Slagelse 9260 Gistrup

 📞 40 36 19 75

Ellbrecht A/S

 📍Åvang 1 4200 Slagelse

 📞 26 24 81 34

Wissing-Arkitekt

 📍Fruegade 15C 4200 Slagelse

 📞81 80 18 78

Tegnestuen N2

 📍Suhrsvej 20 4220 Korsør

 📞 40 20 10 65

J. H. Rådgivning A/S

 📍Parkvænget 25 4200 Slagelse

 📞 58 52 99 27

Cosyhouse.dk ApS

 📍Sverigesvej 16 4200 Slagelse

 📞 40 59 77 39

Tegnestuen Moritz ApS

📍H.P.Hansens Plads 32 4200 Slagelse

 📞 42 64 19 62

Jan Simmelhag

📍Smedevej 2, Næsby Ved Stranden 4200 Slagelse

 📞58 54 91 95

Havearkitekt i Slagelse

En havearkitekt er en person, hvis erhverv er at bygge haver. Dette erhverv er især populært i Danmark. Det er et meget varieret erhverv og omfatter landskabsarkitekter, landskabsarkitekter, havedesignere, haveinstallatører, vedligeholdelsesspecialister og andre havespecialister.

Når jeg siger “haver”, mener jeg enhver form for have, f.eks. en køkkenhave, en børnehave, en urtehave, en grøntsagshave, en blomsterhave, en hobbyhave, en blomsterhave osv.

En havearkitekt er en vigtig del af et meget vigtigt erhverv. En havearkitekt skal have stor viden og færdigheder inden for en lang række områder.

At lave haver er både en kunstform og en videnskab, og havedesignere skal kunne håndtere og kontrollere en række forskellige materialer og materialesystemer samt selve designprocessen. Desuden skal designeren være i stand til at skabe et landskab, der er æstetisk tiltalende og mindst muligt forstyrrende for det naturlige miljø, samtidig med at det opfylder miljøets behov.

Når de fleste mennesker bliver spurgt, hvorfor de er blevet havedesignere, svarer de: “Fordi jeg kan.” Men virkeligheden er, at mange mennesker er ekstremt gode til noget, som de aldrig havde forestillet sig, at de kunne være gode til. Mange af disse mennesker har en naturlig flair for design og er talentfulde kunstnere, og disse mennesker er vidunderlige havedesignere og landskabsarkitekter. Faktisk tilbyder nogle havedesignuddannelser og bureauer karrierer inden for dette område.

Arkitekter og landskabsarkitekter arbejder ofte på en “masterplan” for et projekt. Masterplanen er en detaljeret plan for fordeling af plads, aktiver og arbejdspladser, som omfatter et budget og en tidsplan. Det er ofte en lang proces, og masterplanen er typisk det første skridt i planlægningsprocessen.

Den bedste måde at vælge den rigtige havearkitekt til dine behov på er at finde ud af, hvilken stil du ønsker at have, og derefter vælge den passende størrelse af haven, der passer til den stil.

Havearkitekter har normalt en bred vifte af havedesigns og stilarter, da de har med en lang række forskellige kunder at gøre.

Antallet af kunder, som en arkitekt håndterer i et givet år, varierer. Normalt arbejder arkitekter på nogle få projekter om året, men nogle arkitekter kan arbejde på flere end et par projekter om året.

Hvad angår havens størrelse, vil nogle arkitekter arbejde med mindre haver, mens andre vil arbejde med større haver.

Det er vigtigt at bemærke, at kunderne normalt forventer, at en havearkitekt er i stand til at designe haven i overensstemmelse med deres behov og smag.

Den vigtigste fordel ved en havearkitekt er, at han hjælper dig med at planlægge haven. Det er faktisk den største fordel.

For det andet er havearkitekten den bedste måde at spare penge i havearbejde på. Hvis du ikke er omhyggelig med, hvad du planter, og hvad du gør med din have, vil du bruge en masse penge på din have til ingen nytte.

Men hvad nu hvis vi kan bruge den tid og de penge, vi har, til at skabe en smuk have uden at skulle investere mange penge i den? Det er det hele værd.

For det tredje kan havearkitekten forbedre din livskvalitet. Din have skal være et sted, hvor du kan slappe af og tilbringe tid. Det er der ikke noget galt med, vel? Det er en god ting at tilbringe tid sammen med din familie, venner og kære. En smuk have kan gøre det muligt.

For det fjerde er der her en hurtig og nem måde at skabe din egen tilpassede have på. Kun få trin, og så er du færdig. Det er en enkel proces, hvis du ved, hvordan man gør det. Det er også en fantastisk måde at tilføje skønhed til dit hjem på. Og det er den bedste måde at tilbringe tid i din have på, fordi du kan nyde skønheden i den.

For det femte hjælper en havearkitekt dig med at rengøre og vedligeholde din have. Du behøver ikke at bekymre dig om jorderosion, skadedyrsproblemer og andre problemer. Det er også nemt at vedligeholde din have. Du kan også foretage vedligeholdelse af dine haver, f.eks. slåning.

Havearkitekten spiller en meget vigtig rolle i udviklingen af haven. Havearkitekten er ansvarlig for udformningen og gennemførelsen af haven. Han eller hun skal først og fremmest vide, hvordan man arbejder med sten, haveplanter og andre materialer. Arkitekten skal også vide, hvordan man bygger en have, det er nødvendigt for arkitekten at vide, hvordan man bygger og.

Havearkitekturen skal være i stand til at løse design og konstruktion af en have. For at finde den bedste løsning på problemet kan du bruge nogle af følgende tips.

 1. Først skal arkitekten omhyggeligt undersøge stedet. Arkitekten skal kende stedets særlige karakteristika, området og stedets indbyggere.
 1. Arkitekten skal også vide, hvilken slags have du ønsker at bygge.
 1. Arkitekten skal også kende den mængde jord, der skal bruges, havens størrelse og jordens tilstand.
 1. Arkitekten bør også kende indbyggernes præferencer på stedet.
 1. Arkitekten bør også kende den type materialer, der anvendes i havens design.
havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.