Stecher Design, Byggerådgivning

 📍Heibergsvænge 4A 4700 Næstved

 📞 20 72 66 16

Schaffer Conarch

 📍Kählersvej 18A 4700 Næstved

 📞 29 93 98 76

Kasa Byg

 📍Bangsgårdsvej 2, Snesere 4750 Lundby

Erik Rask Larsen ark.m.a.a

 📍Brandtsgade 13 4700 Næstved

 📞 55 72 30 30

Tegnestuen Apostelgaarden

 📍Riddergade 5 4700 Næstved

 📞 40 73 57 74

Jørn Andersson

 📍Enø Kystvej 122 4736 Karrebæksminde

 📞 55 44 19 90

Arkitekt Ebbe Christensen

 📍Lodshaven 14 4736 Karrebæksminde

 📞55 45 90 75

AGRINOVA
v/ Inger Britta Rørbech

 📍Fjordbakken 3, Dyves Bro 4700 Næstved

 📞 55 72 34 06

Frank Rasmussen

 📍Ulstrupvej 12, Ulstrup 4160 Herlufmagle

 📞 55 45 00 23

Tegnestuen Per Stenbøg ApS

 📍Skovridergårdsvej 2, Nyrup 4262 Sandved

 📞 26 12 80 48

Arkitekt John Artmur

📍Grønlandsvej 23 4700 Næstved

 📞 20 66 10 15

Arkitektfirmaet Aflund-Con

📍Maglebjerget 7, 2. sal. th 4700 Næstved

 📞22 51 89 15

Havearkitekt i Næstved

En havearkitekt er en uddannet og kvalificeret arkitekt, der designer og fører tilsyn med anlæggelsen af haver. I nogle tilfælde udarbejder en havearkitekt også designdokumenter for haver.

Havearkitekter er landskabets designere. De simulerer landskabet og haven i et 3D-computerprogram. De planlægger haven og udvikler layoutet og fastlægger havens grænser.

Havearkitekter skaber også havedesignet og de tekniske aspekter. De står også for den endelige planlægning af haven og arbejder altid sammen med en professionel gartner.

En havearkitekt er et fremragende redskab til landskabspleje. De skaber en 3D-struktur af en have. De kan også producere en række smukke landskaber.

De kan skabe landskaber, der er så smukke, at de bliver en del af brugernes hukommelse. Havearkitekter kan også skabe et landskab, der er meget let at vedligeholde. De kan få landskabet til at se smukt og flot ud.

Du kan hyre en arkitekt til at designe din have eller foretage eventuelle justeringer af den oprindelige plan. Ansæt en arkitekt til at arbejde sammen med dig om dine designbehov.

Du kan hyre en havearkitekt til at hjælpe dig med at beslutte, hvordan du vil udforme og placere planterne og træerne i din have.

Havearbejde er en nem måde at bruge tid i haven på. Du kan være gartner, passe haver eller bare nyde de smukke haver. Der er mange fordele ved havearbejde. Fordelene omfatter glæden ved haven og fordelene ved havearbejde. Fordelene ved havearbejde omfatter glæden ved haven og fordelene ved havearbejde.

Havearkitekter er fagfolk, der er dedikerede til haven og fordelene ved havearbejde. Deres mål er at skabe haver af højeste kvalitet med de smukkeste detaljer. De har viden om haven og har en stor sans for æstetik. De har stor erfaring som havearkitekter. De har givet gode råd og hjulpet folk med at få gavn af fordelene ved havearbejde.

Havearbejde er en hobby, en måde at bruge sin tid på, en aktivitet eller en sport. Det er en måde at tilbringe tid i haven på, og fordelene ved havearbejde omfatter glæden ved haven og fordelene ved havearbejde. Haven er et udendørs rum, som også er et rum, der er bygget udendørs. Haven kan bruges til at slappe af og nyde naturens forkælelse og skønhed. Fordelene ved havearbejde er bl.a. nydelsen af haven og fordelene ved havearbejde.

 • Havearkitekten er ansvarlig for udformningen og skabelsen af en have. Han er ansvarlig for følgende:
 • havens udformning, herunder havens placering, havens indretning og udformning samt beplantningens kvalitet.
 • Skabelsen af beplantningen og udformningen af de forskellige plantetyper.
 • Udformningen af de forskellige typer strukturer, der bidrager til at beskytte haven, såsom mure, broer og hegn.
 • Udarbejdelse af design og opførelse af hegn, tårne og/eller diger.
 • Designet af de forskellige typer materialer, der anvendes, såsom beton, sten og mursten.

Der er mange ting, man kan gøre i en have, men den eneste vigtige ting er at plante. Hvis du er gartner, vil du sandsynligvis kunne finde ud af, hvilke planter du kan lide, og hvilke du ikke kan lide. Du vil også finde ud af, hvordan du kan løse et problem med en plante eller en have.

Den første ting, du skal vide, er placeringen af din have. Det er altid godt at vide, hvor du skal hen, når du ønsker at få din have. Når du planlægger din have, skal du tænke på alle de ting, som du skal lave i haven. Det er også godt at vide, hvad du kan lide at lave i haven.

Du skal have meget tålmodighed, når du forsøger at gøre noget, men hvis du ved, hvad du vil gøre, bliver det nemmere. Du burde kunne få din have til at blive en succes. Du skal vide, hvordan du skal gøre det.

 

havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.