Søren Bjerregaard Bøgeskov

 📍 Kronosvej 55, 9210 Aalborg SØ

 📞 98146600

 W. Rosseel’s Tegnestue ApS

 📍 Gasværksvej 30 A, 9000 Aalborg

 📞 98182744

 Stormtheviking.com

 📍 Petersborgvej 14, st. sal., 9000 Aalborg

 📞 93200916

 Filts Haveservice

 📍 Roald Amundsens Vej 19, st., 9210 Aalborg SØ

 Forstas A/S

 📍 Hjulmagervej 34, 9000 Aalborg

 Mvt Landskabsarkitektur

 📍 Klimvej 12, 9220 Aalborg Øst

 📞 53370570

Havearkitekt i Aalborg

En havearkitekt lever af at designe haver for private kunder, for det meste i skovområder.

En havearkitekt er en arkitekt, der designer haver og landskaber. De kan også kaldes landskabsarkitekter eller landskabshavearkitekter.

En landskabsarkitekt er højt uddannet inden for landskabsdesign, landskabsplanlægning og landskabsdesign generelt. Nogle landskabsarkitekter er også havearkitekter. Havearkitektens rolle er at sikre, at en have er frugtbar, naturlig og smuk.

En havearkitekt er en arkitekt, der interesserer sig for udformning af haver og landskaber til offentligheden. De har normalt en uddannelse i landskabsdesign eller arkitektur. De har normalt erfaring i branchen med at arbejde med vand, træer, planter og forskellige naturmaterialer.

En havedesigner er en arkitekt, der har specialiseret sig i design af haver og landskaber til offentligheden. Havearkitekten er ansvarlig for udformningen og udviklingen af alle aspekter af haven.

Hvad så med dig? Hvad er de mest almindelige spørgsmål om at vælge den rigtige havearkitekt?

For at besvare dette spørgsmål har vi besluttet at give dig en liste over spørgsmål, som du bør stille dig selv, når du leder efter den rigtige havearkitekt.

Der er mange havearkitekter, som arbejder med et lavt budget. Du skal finde en, der kan arbejde med dit budget.

Det er meget vigtigt at tjekke budgettet, når du leder efter den rigtige havearkitekt. I dette tilfælde bør du spørge, hvad minimumsbudgettet er.

Garden architect er en full-service havedesignvirksomhed, der har specialiseret sig i landskabsdesign og implementering. De har erfaring og ekspertise til at arbejde med entreprenører, landskabsarkitekter og husejere. Deres mål er at være det go-to designfirma, der kan tage din vision, oversætte den til et smukt billede og hjælpe dig med at nå dit mål.

Virksomheden har eksisteret i over fem år og har en lang række forskellige kunder. De har arbejdet med store, mellemstore og små boligejere. Deres priser er rimelige, og de vil arbejde på et projekt af enhver størrelse.

Havearkitekten er ansvarlig for udformningen og gennemførelsen af landskabs- og havedesignplanerne.

De er ansvarlige for udformningen og gennemførelsen af alle aspekter af have- og landskabsdesignet, herunder udformningen og gennemførelsen af havedesignplanerne, udviklingen af lokalplaner og lokalplaner samt udformningen af beplantningen af grønne områder. De er også ansvarlige for ledelse, udvikling og overvågning af alle aktiviteter i forbindelse med have- og landskabsdesignprojektet.

Deres arbejde er effektivt, og de vil arbejde sammen med dig for at nå dine mål.

Havearkitekter har erfaring med design, og de er eksperter i landskabsdesign. De er i stand til at hjælpe med enhver form for projekt.

Designprocessen er ligetil. De giver dig et forslag, og du kan vælge mellem flere muligheder.

Er du klar over, at havearkitekten er ansvarlig for udformningen og gennemførelsen af landskabs- og havedesignplanerne? Hvis du vil vide mere om havearkitektens ansvarsområder, kan du besøge vores hjemmeside.

 

havearkitekt

Få 3 gratis tilbud fra havearkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud fra havearkitekter. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle havearkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.