Nillan-Hyllekilde Glas ApS

 📍Cikorievej 19 5220 Odense SØ

 📞 66 12 59 40

Fynboglas ApS

 📍Hans Egedes Vej 29, Tarup 5210 Odense NV

Fynglas ApS

 📍Lollandsgade 27 5000 Odense C

 📞 66 19 06 08

Vendelbo Glas Finn Vendelbo

 📍Bekkasinvej 26, Snestrup 5210 Odense NV

 📞 66 16 55 16

Fyns Glarmester ApS

 📍Søren Eriksens Vej 15, Næsby 5270 Odense N

📞66 16 58 44

Benny Grønfeldt Hansen

 📍Æbleparken 26, Søhus 5270 Odense N

 📞 66 18 96 24

Brandt & Co ApS

 📍Fuglebakken 206, Snestrup 5210 Odense NV

📞66 16 17 36

REDTZ Glas & Facade A/S

 📍Niels Bohrs Allé 181 5220 Odense SØ

📞66 14 79 13

Glarmester i Odense

En glasmager er en person, der installerer, reparerer og vedligeholder glas i hele en bygning. Glasmanden er ansvarlig for sikkerheden af alt glas. En glasmager er ansvarlig for sikkerheden af alt glas og alle døre i en bygning.

De vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger en glasmager, er dine behov og dit budget.

Dit budget. Hvor meget ønsker du at bruge på en glasmager? Du kan betale så lidt som et par kroner pr. time eller dag. Måske vil du gerne bruge mere på en glasmager, der kan gøre mere end blot at udskifte en eller to pærer.

Glarmesterens færdigheder kan være forskellige fra person til person. Nogle mennesker er gode til at sætte nye vinduer på, mens andre er gode til at reparere gamle vinduer.

Glasur kan bruges til at beskytte dit hjem mod skader forårsaget af vand, pletter og ridser. Så er det bedst, hvis du har en glasmager, der har en eksisterende erfaring i branchen.

Glasmanden kommer hjem til dig og ser på dine projekter. Derefter vil de anbefale en tidsplan for arbejdet og tilbyde deres tjenester til en pris. Du kan ringe og tale med en glasmager, der har erfaring i branchen.

Glarmestere er ansvarlige for monteringen af bygningens ruder med undtagelse af vinduesrammer og skodder. Glasmestre udfører også maling af alle glasoverflader, hvor de udvendige ruder er udsat for vejrliget. Glasmestre skal også udføre de nødvendige reparationer på bygningens yderside, hvis det er nødvendigt.

Glasmestre kan kvalificere sig ved at tage en BSc i det relevante fag. Alternativt kan en glasmager blive uddannet til glasmager gennem en lærlingeuddannelse som glasmager. Der er en række forskellige kvalifikationer, som glasmestre skal have.

Så hyr en glasmager i dag!

Glarmester

Få 3 gratis tilbud på glarmester arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din glarmester opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle glarmesterfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.