Få 3 gratis tilbud fra en glarmester

Hvad koster en glarmester?

Hvad laver en glarmester af opgaver?

En glarmester kan være som sendt fra himlen, hvis du står og skal have lavet noget i glas i boligen, carporten eller sommerhuset. En glarmester kan udføre en bred vifte af forskellige opgaver for dig, det kan for eksempel være du har fået en skade på din bilrude, så kan en glarmester ordne den opgave for med. Det kan også være du skal have nye vinduer i sommerhuset eller boligen, så kan en glarmester også være din redningsmand. 

Opgaver som en glarmester ofte udfører for private og erhvervskunder:

glarmester

Få 3 gratis tilbud på glarmester arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din glarmester opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle glarmesterfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvorfor bruge en glarmester?

En glarmester kan udføre mange forskellige opgaver, som man ofte tror der ikke kan lade sig gøre. Det kan for eksempel være at fremstille nogle store og flotte glasdøre til din bolig, virksomhed eller sommerhus eller skifte din bilrude hvis du har fået et stenslag. Du vil ofte kunne finde glarmester, som har specificeret sig indenfor et felt, men de fleste glarmester vil også gerne påtage sig opgaver, som de ikke er specialister indenfor. 

Når du får udført en opgave af en glarmester, så er du garanteret at det arbejder der bliver udført, er af højeste kvalitet, men derudover så kan du også få fremstillet special løsninger til din bolig hos en glarmester. 

Det kan for eksempel være, at du gerne vil have nogle store glasdøre i din nye lejlighed eller hus, så kan din glarmester producere de døre efter de mål som du ønsker. Eller det kan for eksempel være at du ønsker glasværn ved din trappe, så kan en glarmester også fremstille dette for dig efter de mål som du ønsker.

Hvad koster en glarmester?

Som i alle andre håndværkerfag, så kan prisen svinge utrolig meget alt efter hvilken landsdel du bor i. Men prisen afhænger også af, om det er en lille virksomhed eller om det er en stor virksomhed med meget erfaring. For indenfor faget glarmester, der betaler man mere når det er et firma med meget erfaring. 

Du vil som udgangspunkt skulle betale mellem 400 – 600 kroner i timen for en glarmester. 

Når du skal finde den helt rigtige glarmester til din opgave, så er det vigtigt at du kigger på andet end prisen. For det kan sagtens være at det firma som er lidt dyre, end de andre laver en meget bedre kvalitet. Derfor er det vigtigt at du danner et overblik over de forskellige glarmesterfirmaers Facebookside og Trustpilot, inden du træffer valget om hvilken glarmester du vil hyre til din opgave.

Du vil opleve at de fleste glarmester vil give dig en fast pris på din opgave, det gælder specielt hvis det er en stor opgave. Hvis det er en mindre opgave du skal have udført, så kan det godt ske, at glarmesteren giver dig en timepris. 

Sådan får du den billigete pris på en glarmester

Hvis du ønsker en billig pris fra en glarmester, så er der et par ting du bør være opmærksom på. Du skal for eksempel altid hente mere end et tilbud på din opgave, så kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over hvad pris opgaven skal ligge i. Derudover så sikre du også dig, mod ikke at betale for meget for den pågældende opgave. 

Har du ikke tid eller orker du bare ikke at ringe rundt til de forskellige glarmesterfirmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud, hvor du blot skal indtaste noget information om opgaven og så vil de indhente 3 tilbud til dig fra professionelle glarmesterfirmaer i en by nær dig. 

Forskellige typer af glarmester

Der findes en del forskellige typer glarmester og det kan godt være en jungle at finde rundt i, derfor har vi lavet denne liste så du kan få et overblik over, hvilken glarmester du skal bruge til din opgave.

 • Kommercielle glarmestre: Det er dem som kan skifte ruder og fremstille custom made interiør efter dine ønsker.
 • Sikkerhedsorienterede glarmestre: Det er glarmester som er specialister i at fremstille glasprodukter, som er sikkert i forhold til brænd og skyderi. 
 • Dekorative glarmestre: Det er glarmester som fremstiller det helt fine interiør, såsom glasmosaikker og glasmalerier.

Hvad kan en glarmester blandt andet udføre?

En glarmester kan som sagt udføre en helt masse forskellige opgaver for dig. De typiske opgaver som en glarmester udfører:

 • Skifte knuste eller defekte ruder
 • Montere aluminiums- og glasfacader
 • Skabe glasmosaikker og glasmalerier
 • Montere forsatsruder
 • Fremstille glasdøre
 • Opsætte glasskillevægge
 • Fremstille hylder og glasmontre
 • Fremstille glasbordplader
 • Indramme plakater, malerier og lignende
 • Udskifte autoruder på biler, typisk under navnet glasmontør
 • Fremstille speciallavede spejle

Udover de ting som du kan finde her på listen, så kan de fleste glarmester også lave custom made ønsker. Det kan for eksempel være hvis du skal have lavet en glasdør i specielle mål eller hvis du ønsker et spejl i en helt speciel form til badeværelse. En glarmester kan med få ord, udfører de fleste opgaver for dig. 

Find glarmester på døgnservice

Uheldet kan være ske på alle tider af døgnet, det kan for eksempel være din bilrude der går i stykker om natten? Så vil du stadig kunne ringe til en glarmester og få ham ud og ordne din opgave, også selvom det er nat. Det er dog vigtigt at huske, at når du ringer til en glarmester om natten, så er det betydligt dyre end hvis det var middag du ringede. Derfor er det altid vigtigt at overveje, om det kan gå at vente til dagen efter, da der ofte er mange penge at spare.