Glarmester Brian Berensen

 📍Præstøvej 55 4700 Næstved

 📞 55 72 00 32

Niels Juel Pedersen A/S

 📍Transportbuen 13, Øverup 4700 Næstved

 📞 55 77 01 58

Foxmarautoglas

 📍Holsted Park 28 4700 Næstved

 📞 27 40 29 29

Næstved Glas

 📍Edith Rodes Vej 76 4700 Næstved

 📞 21 45 29 55

Sydsjælland Autorude Service

 📍Sorøvej 509, Rislev 4700 Næstved

 📞 50 57 08 06

Glarmester i Næstved

Glarmester arbejder med vinduer, døre, vægge, blokke osv. for at hjælpe med at opfylde kundernes behov. Glarmester er ansvarlig for planlægning og installation af glasarbejde. Glarmester arbejder ved hjælp af de samme metoder, som anvendes inden for ingeniørarbejde.

Glarmester har et stort netværk af godkendte selvstændige entreprenører i hele Danmark. Hver enkelt entreprenør er underlagt Glarmester’s strenge kvalitetssikringsprocedurer, herunder en fuld sundheds- og sikkerhedsrevision. Entreprenøren er også underlagt Glarmester’s strenge kvalitetssikringsprocedurer og virksomhedens strenge kvalitetssikringsprocedurer.

Med den rigtige type arbejde kan du sikre, at dit hjem er godt beskyttet mod farer som vandskader, brand og hærværk. En god glasmager er i stand til at håndtere disse typer ulykker og kan give dig den rette beskyttelse.

Glasmestre er eksperter på deres område med specialiseret uddannelse og viden. Deres specialiserede uddannelse og ekspertise gør det muligt for dem at løse de problemer, der opstår med dine ruder.

Den bedste glasmager er dygtig inden for området og kan give dig de bedste ydelser til de bedste priser. Glasmænd er den bedste måde at beskytte dit hjem mod brand, vand og andre farer, der kan skade dit hjem, dine møbler eller andre ejendele.

Glasmestre er den bedste løsning til reparation, udskiftning og rengøring af dine ruder. De kan også være dit bedste valg for det rigtige udstyr og materiel til at få arbejdet gjort rigtigt første gang.

Vi har flere hundrede glasmestre i vores servicenetværk. De er alle ansvarlige for at sikre, at de bygninger, de arbejder på, er sikre, og at der ikke er nogen sikkerheds- eller sundhedsmæssige problemer med de materialer, de bruger. De overvåger de materialer, som de arbejder med, og de sikrer, at materialerne er sikre til brug i en bygning.

Vi har også et stort antal glasmestre, der er certificeret til at arbejde i bestemte typer bygninger, f.eks:

 • Hjem
 • Kontor
 • Medicinske faciliteter
 • Biblioteker
 • Skoler
 • Museer

For at kunne gøre dette skal en glasmager have en licens. Når en glasmager arbejder på en bygning, kan han/hun bære et certificeret glasmandsvisir. Denne visir er beregnet til at blive båret tæt på hovedet og dække hovedet for at beskytte mod nedfaldende vragrester. Glasmanden skal også bære beskyttelsesbeklædning.

En glasmager skal også dække alle udsatte metalkomponenter eller inventar med gummi- eller plastbeklædning.

Så hyr en glasmager i dag!

Glarmester

Få 3 gratis tilbud på glarmester arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din glarmester opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle glarmesterfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.