📍Klostergårdsvej 54, Øm 4000 Roskilde

 📞 42 80 40 20

P. L. Glas & Fuge

 📍Samsøvej 7, Vor Frue 4000 Roskilde

📞 27 40 27 41

Glarmester Madsen & Sønner A/S

 📍Borgediget 9 4000 Roskilde

 📞 46 32 61 80

Karl E’S Glas ApS

 📍Hersegade 14 4000 Roskilde

 📞 46 36 15 28

Svane Glas Roskilde

 📍Langebjergvænget 12 4000 Roskilde

 📞 46 75 78 11

Glarmester Braestrup ApS

 📍Industrivej 21 4000 Roskilde

 📞 30 14 29 34

Glarmester i Roskilde

En glasmager er en person, der installerer vinduer, døre, vægge, blokke, vægflader og andre indvendige udsmykninger, der er en del af dit hjem. Glasmænd findes i alle størrelser og stilarter og i alle prisklasser. Der er en glasmager til enhver type boligejer.

Alle de glasmestre, som du hyrer, er eksperter i branchen. De er uddannet til at arbejde sikkert og med den største omhu. De er højtuddannede til at arbejde i branchen ved at gennemgå et grundigt træningsprogram. De er også certificeret af Home Safety Council og Glazing Association…

En glasmager skal have et grundlæggende kendskab til ruder. De skal have en grundlæggende viden om, hvordan man installerer et glassystem.

De skal have en grundlæggende viden om, hvordan man monterer vinduer, døre og tilhørende produkter. De skal også have et grundlæggende kendskab til montering af indvendige og udvendige beklædninger. De skal også have et grundlæggende kendskab til montering af udvendige døre, døre og dertil hørende produkter.

Glarmester består af mennesker, der ønsker at gøre en forskel for at skabe en bedre verden for alle mennesker.

Det første, du skal tænke på, er, hvilken type arbejde du vil udføre. Når du udfører arbejdet, skal den type glasmager, du har brug for, være bestemt af dine specifikke krav.

Du skal overveje, hvilke opgaver du skal udføre, og hvilke materialer der anvendes til disse opgaver. En god glasmager skal vide, hvordan man reparerer beskadiget glas. Så kravene til arbejdet skal tages i betragtning.

 Du kan naturligvis også hyre en glasmager til at udføre arbejdet, som han er uddannet til og har viden om arbejdet. Hvilken type glasmager du vælger, bør du selv bestemme, så du kan stole på ham.

Når du planlægger at hyre en glasmager til dit hjem eller din virksomhed, skal du være opmærksom på de typer materialer, der anvendes i arbejdet. Du bør have den bedste kvalitet af materiale i tankerne i dit sind.

De fleste glasmestre foretrækker de særlige materialer, der anvendes til deres arbejde. Så du skal være meget omhyggelig med de materialer, du vil bruge, så kun det rigtige materiale kan bruges på det pågældende tidspunkt.

Hvis du har den type materialer, som du skal bruge, skal du vide, hvilke materialer der skal bruges til at reparere det beskadigede glas. Glas skal repareres med den rigtige type materialer og ikke med den forkerte type materialer. For eksempel er det altid bedre at reparere glasset med plastik ende.

Glasmanden er ansvarlig for installation af glassystemer i bolig-, erhvervs- og institutionsbygninger.

 • Glarmesterfirmaer kan også være ansvarlige for:
 • montering af rudekomponenter;
 • installation af ruder som f.eks. vinduer, ovenlysvinduer og termoruder;
 • udførelse af rudearbejde som f.eks. reparation og udskiftning af ruder, reparation af vindues- og dørbeklædning
 • montering af rudekomponenter i erhvervsbygninger
Glarmester

Få 3 gratis tilbud på glarmester arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din glarmester opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle glarmesterfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.