Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Nogle gange kræver det mere end bare lidt handyman-arbejde at få udført en opgave på din ejendom. Det kan være alt fra komplekse kloakeringsopgaver til at støbe et nyt fundament. Selvom du måske har en god værktøjskasse og et par maskiner i skuret, er det ikke sikkert, du har ekspertisen og erfaringen til at løse disse opgaver på egen hånd.

Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en professionel entreprenør i Odense, som kan sikre, at arbejdet bliver udført på en sikker og effektiv måde, uden at det går ud over kvaliteten.

En entreprenør udfører blandt andet:

R. Hansen & Søn ApS

 📍Odensevej 117C, Hjallese 5260 Odense S

 📞 66 11 41 14

JORTON A/S

 📍Højmevej 24, Dyrup 5250 Odense SV

 📞 89 30 46 00

Jens Sandberg A/S

 📍Knullen 16, Højby 5260 Odense S

 📞 65 95 70 93

entreprenør i odense

Få 3 gratis tilbud på entreprenør arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din entreprenør opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle entreprenørfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
 

Hvad koster en entreprenør i Odense?

Såfremt du har brug for hjælp til et byggeprojekt i Odense, vil du også gerne vide, hvad det vil koste at hyre en entreprenør til at udføre arbejdet. Prisen på en entreprenør i Odense afhænger af opgavens størrelse og omfang, da der er stor forskel på prisen for en mindre opgave som eksempelvis at klippe hækken og en større opgave som nedbrydning af en tilbygning. Generelt kan du dog forvente at betale en timepris på omkring 350 kroner for en entreprenør i Odense.

Få en god pris på entreprenørarbejde i Odense

Sådan får du en god pris på entreprenørarbejde i Odense! Med 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få gratis og uforpligtende tilbud fra lokale entreprenører i Odense. Alt, du skal gøre, er at indtaste dine ønsker til opgaven, og inden længe vil du modtage tre gode tilbud, som du kan vælge imellem. På den måde kan du finde den rette pris på entreprenørarbejdet i Odense, der passer til både dit budget og dine behov.

En entreprenør er en person eller virksomhed, der organiserer, styrer og gennemfører bygge- eller anlægsprojekter.

Der findes forskellige typer af entreprenørvirksomheder i Odense, herunder byggeentreprenører, anlægsentreprenører, VVS-entreprenører, elektrikere og tømrere.

Man kan finde en pålidelig entreprenør i Odense ved at undersøge deres tidligere arbejde, læse anmeldelser fra tidligere kunder og tjekke deres licens og forsikring. Det kan også være en god idé at bede om anbefalinger fra venner og familie.

Typiske opgaver for en entreprenør i Odense kan omfatte opførelse af nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger, anlægsarbejde, VVS-installation, elektrisk installation og tømrerarbejde. Entreprenøren kan også være ansvarlig for projektstyring og koordinering af forskellige faggrupper. Da Odense er en større by, kan entreprenører også beskæftige sig med projekter i både bolig- og erhvervsmæssige områder. Desuden kan entreprenører også beskæftige sig med renovering af historiske bygninger og kulturarv i området.