Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra entreprenørfirmaer

Skal du bruge en entreprenør? 

Du vil hurtigt finde ud af, at det kan være en stor fordel at uddelegere entreprenørarbejdet til et entreprenørfirma med mange års erfaring. Ved at bruge et entreprenørfirma til dine entreprenøropgaver, så er du garanteret at det arbejde du for udført overholder alle regler og love der er indenfor entreprenørarbejde. 

Her på siden kan du få et overblik over hvad en entreprenørblandt andet kan udføre og så for du vores anbefalinger til hvad du skal overveje inden du hyre et entreprenørfirma.

Et entreprenørfirma kan udføre en bred vifte, af mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være at du skal have lavet nye kloakker på en grund du har købt, så kan det hurtigt være en fordel at hyre et entreprenørfirma til opgaven. Opgaver som et entreprenør ofte udfører:

entreprenør

Få 3 gratis tilbud på entreprenør arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din entreprenør opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle entreprenørfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en entreprenør?

Uanset om græsset skal slåes i haven eller om du måske skal have bygget nye klokker. Så skal du bruge et professionelt entreprenørfirma til opgaven, for at være sikker på at arbejdet, bliver udført korrekt og overholder de danske love og regler. 

En entreprenør koster ikke en bondegård i timen, selvom man måske skulle tro det. Du skal som udgangspunkt forvente at en entreprenør koster det samme som hvilken som helts anden håndværker.  En entreprenør skal som regel have mellem 500 – 700 kroner i timen. 

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være meget stor prisforskel i forhold til hvilken bydel du bor i og hvor stor din opgave er. Udover at prisen kan variere alt efter hvor du bor henne, så kommer din pris også meget and på, om der skal bruges store maskiner eller om de materialer der skal bruges til opgaven er dyre. 

Få den bedste pris fra en entreprenør?

For at få den bedste pris på din entreprenøropgave, så er det utrolig vigtigt at du indhenter mere end 1 tilbud på din opgave og ikke blot siger ja til det første og det bedste tilbud som du modtager. For som sagt så kan prisen svinge utrolig meget fra by til by, og derfor kan du sikre dig selv ved at indhente flere tilbud, at du ikke betaler for meget for din entreprenøropgave.

Ved at bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, kan du nemt og hurtigt indhente 3 tilbud fra profesionelle entreprenørfirmaer i en by nær dig. Du skal blot indtaste lidt information om opgaven og så vil entreprenørfirmaer enten komme forbi dig, for at se på opgaven. Eller også vil de blot kontakte dig og ud fra dine informationer om opgaven, sende dig et tilbud. 

Hvad er en entreprenør?

En entreprenør kan som sagt lave en bred vifte af forskellige opgaver og det er en branche som rykker ud til dig, når du har brug for dem. De kan udfører opgaver indenfor byggebranchen, anlægsbranchen og kloakarbejde. Du kan derfor tit finde entreprenørfirmaer, som er experter indenfor forskellige områder. 

Hvilke opgaver kan et entreprenørfirma udfører?

Har du en stor opgave eller måske en lille opgave, som du har brug for hjælp til af et entreprenørfirma, så er du kommet det rette sted hen. Uanset om du har en lille eller stor opgave, som er det altid en fordel at hyre et entreprenørfirma, som både er eksperter indenfor området, men som også ved alt om regler og love. 

Et entreprenørfirma kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Opsætning af terasser
 • Udførelse af gangarealer
 • Udførelse af indkørsler
 • Klipning af diverse hække og træer
 • Vedligeholdelse af din have
 • Støbearbejde
 • Jordarbejde
 • Kloakarbejde
 • Belægningsarbejde
 • Udførelse af fundament
 • Udgravning af have