Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Hvis du står over for en opgave, der kræver mere end en skovl og en spade, er det tid til at tilkalde en professionel entreprenør. Din lokale entreprenør i Slagelse er klar til at rykke ud med de store maskiner, når det tunge gravearbejde skal klares. Uanset om du skal have udgravet til en ny tilbygning eller gravet en kælder, er din entreprenør i Slagelse den rette til at løfte opgaven for dig.

En entreprenør udfører blandt andet:

Harry Matsen & Søn ApS

 📍Kisserupvej 5, Solbjerg 4200 Slagelse

 📞 26 88 74 32

MM Brolægning

 📍Stenagervej 2 4200 Slagelse

 📞 23 33 93 27

Hk Ejendom ApS

 📍Skælskørvej 22A 4200 Slagelse

entreprenør i Slagelse

Få 3 gratis tilbud på entreprenør arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din entreprenør opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle entreprenørfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
 

Hvad koster en entreprenør i Slagelse?

Det er vigtigt at huske, at prisen på en entreprenør i Slagelse afhænger af opgavens størrelse og kompleksitet. Det kan derfor være svært at give en præcis pris på forhånd, da hver opgave er forskellig. Som en tommelfingerregel kan du dog forvente en pris fra 350 kroner i timen.

Find den bedste pris på en entreprenør i Slagelse

Når du står over for at skulle have udført en entreprise i Slagelse, er det vigtigt at finde den rette pris. Og det er netop, hvad du kan gøre på 3byggetilbud.dk. Her kan du nemlig gratis og helt uforpligtende indhente op til tre tilbud på opgaven, så du kan vælge den entreprenør i Slagelse, der bedst matcher dine ønsker og dit budget. Så før du kaster dig ud i projektet, kan du starte med at indhente tilbud og finde den bedste pris på en entreprenør i Slagelse.

En entreprenør er en person eller virksomhed, der organiserer, styrer og gennemfører bygge- eller anlægsprojekter.

Der findes forskellige typer af entreprenørvirksomheder i Slagelse, herunder byggeentreprenører, anlægsentreprenører, VVS-entreprenører, elektrikere og tømrere.

Man kan finde en pålidelig entreprenør i Slagelse ved at undersøge deres tidligere arbejde, læse anmeldelser fra tidligere kunder og tjekke deres licens og forsikring. Det kan også være en god idé at bede om anbefalinger fra venner og familie.

Typiske opgaver for en entreprenør i Slagelse kan omfatte opførelse af nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger, anlægsarbejde, VVS-installation, elektrisk installation og tømrerarbejde. Entreprenøren kan også være ansvarlig for projektstyring og koordinering af forskellige faggrupper. Da Slagelse er en by med både by- og naturområder, kan entreprenører også beskæftige sig med anlægsarbejde og byggeri i både byområder og naturområder, fx anlæg af parker og legepladser eller anlæg af haveanlæg og terrasser. Entreprenører kan også beskæftige sig med renovering af historiske bygninger og kulturarv i området.