Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Når du står overfor store og omfattende byggeprojekter, kan det være svært at overskue opgaven og finde ud af, hvor man skal starte. Heldigvis står din lokale entreprenør i Roskilde klar til at hjælpe dig. Her får du professionelle kræfter til at løfte opgaven for dig og sikre, at resultatet er i høj kvalitet og lever op til dine forventninger.

Uanset om du skal have gravet en ny kloak eller opført en tilbygning, så er din lokale entreprenør i Roskilde klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring og ekspertise i faget kan du trygt tage kontakt og forvente en professionel og effektiv løsning på din opgave.

En entreprenør udfører blandt andet:

Slæggerup Entreprenørforretning ApS

 📍Slæggerupvej 104, Marbjerg 4000 Roskilde

 📞 40 54 05 76

Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS

 📍Muldhøjvej 10, Herringløse 4000 Roskilde

 📞 40 20 15 93

MR Brolægning

 📍Øde Hastrup Vej 77, Vor Frue 4000 Roskilde

 📞 40 11 67 55

entreprenør i Roskilde

Få 3 gratis tilbud på entreprenør arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din entreprenør opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle entreprenørfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
 

Hvad koster en entreprenør i Roskilde?

Entreprisearbejde er en bred betegnelse, som spænder over en stor vifte af arbejdsopgaver. Netop derfor er det også vanskeligt at svare på, hvad en entreprenør i Roskilde koster. Det afhænger nemlig af, hvilken type opgave du skal have udført. Vil du alligevel spore dig ind på, hvad de samlede udgifter bliver, skal du forvente, at en entreprenør i Roskilde koster fra 350 kroner i timen.

Hvad koster en entreprenør i Roskilde?

 Entreprisearbejde er en bred betegnelse, som spænder over en stor vifte af arbejdsopgaver. Netop derfor er det også vanskeligt at svare på, hvad en entreprenør i Roskilde koster. Det afhænger nemlig af, hvilken type opgave du skal have udført. Vil du alligevel spore dig ind på, hvad de samlede udgifter bliver, skal du forvente, at en entreprenør i Roskilde koster fra 350 kroner i timen.

Find den bedste pris på en entreprenør i Roskilde

Hvis du leder efter den bedste pris på en entreprenør i Roskilde, så kan du med fordel besøge 3byggetilbud.dk. Her kan du nemt og hurtigt indtaste oplysninger om den entreprise, du ønsker udført, og kort tid efter vil du modtage tre uforpligtende tilbud på opgaven. Ved at sammenligne de forskellige tilbud kan du finde den entreprenør, der passer bedst til dine behov og budget.

En entreprenør er en person eller virksomhed, der organiserer, styrer og gennemfører bygge- eller anlægsprojekter.

Der findes forskellige typer af entreprenørvirksomheder i Roskilde, herunder byggeentreprenører, anlægsentreprenører, VVS-entreprenører, elektrikere og tømrere.

Man kan finde en pålidelig entreprenør i Roskilde ved at undersøge deres tidligere arbejde, læse anmeldelser fra tidligere kunder og tjekke deres licens og forsikring. Det kan også være en god idé at bede om anbefalinger fra venner og familie.

Typiske opgaver for en entreprenør i Roskilde kan omfatte opførelse af nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger, anlægsarbejde, VVS-installation, elektrisk installation og tømrerarbejde. Entreprenøren kan også være ansvarlig for projektstyring og koordinering af forskellige faggrupper. Da Roskilde er en historisk by, kan entreprenører også beskæftige sig med renovering af historiske bygninger og kulturarv i området. Desuden kan entreprenører også beskæftige sig med anlægsarbejde i naturen og landskabet, fx anlæg af parker og haver eller anlæg af søer og vandløb.