Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Skal du have udført større byggeprojekter eller have gravet nye jordvarmeslanger ned i haven, så er en entreprenør i Kolding det rette valg. En professionel entreprenør kan klare opgaver inden for anlægsarbejde, kloakering, byggeri, og meget mere.

Så uanset om du har brug for hjælp til fundamentet på dit nye hus, anlæggelse af ny indkørsel eller fjernelse af gamle træer, kan en entreprenør i Kolding hjælpe dig med at få løst opgaven på en professionel måde.

En entreprenør udfører blandt andet:

JORTON A/S

 📍Korsvej 13 6000 Kolding

 📞 89 30 46 50

Alument Outdoor ApS

 📍Nordager 22 6000 Kolding

 📞 30 36 16 09

Hansson & Knudsen A/S

 📍Værkstedsvej 14 6000 Kolding

 📞 41 95 44 00

Få 3 gratis tilbud på entreprenør arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din entreprenør opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle entreprenørfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
 

Hvad koster en entreprenør i Kolding?

I udgangspunktet koster en entreprenør i Kolding mellem 350-400 kroner i timen, men du skal være opmærksom på, at prisen kan variere. Den endelige pris afhænger nemlig af, hvilket omfang opgaven har. Skal du have støbt et nyt fundament til huset eller skal hækken have den årlige klipning? Når store maskiner skal køres i stilling, før en opgave kan løses, hæver det naturligvis de samlede omkostninger.

Så hvis du vil have et mere præcist svar på, hvad det vil koste dig at få udført en opgave af en entreprenør i Kolding, vil det være en god idé at kontakte et lokalt firma og bede om et tilbud.

Står du og mangler en entreprenør i Kolding?

Hvis du står og mangler en entreprenør i Kolding og gerne vil vide, hvad det vil koste at få udført din opgave, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Som udgangspunkt koster en entreprenør i Kolding mellem 350-400 kroner i timen, men denne pris kan variere afhængigt af opgavens omfang.

Skal der eksempelvis støbes et nyt fundament til huset eller skal hækken have den årlige klipning? Hvis der skal bruges store maskiner, vil det også hæve de samlede omkostninger. Det kan derfor være en god idé at få et tilbud fra flere forskellige entreprenører, så du kan sammenligne priser og vælge det tilbud, der passer bedst til dit budget og dine behov.

Få en god pris på entreprenørarbejde i Kolding

Hvis du søger efter en god pris på entreprenørarbejde i Kolding, så kan du benytte dig af 3byggetilbud.dk. Det er gratis og uforpligtende at indtaste dine ønsker til en opgave på siden, og kort efter vil du modtage 3 gode tilbud fra lokale entreprenører i Kolding. På den måde kan du nemt og hurtigt finde en pris, som passer til dit budget, og som sikrer, at du får den hjælp, du har brug for til din opgave.

En entreprenør er en person eller virksomhed, der organiserer, styrer og gennemfører bygge- eller anlægsprojekter.

Der findes forskellige typer af entreprenørvirksomheder i Kolding, herunder byggeentreprenører, anlægsentreprenører, VVS-entreprenører, elektrikere og tømrere.

Man kan finde en pålidelig entreprenør i Kolding ved at undersøge deres tidligere arbejde, læse anmeldelser fra tidligere kunder og tjekke deres licens og forsikring. Det kan også være en god idé at bede om anbefalinger fra venner og familie.

Typiske opgaver for en entreprenør i Kolding kan omfatte opførelse af nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger, anlægsarbejde, VVS-installation, elektrisk installation og tømrerarbejde. Entreprenøren kan også være ansvarlig for projektstyring og koordinering af forskellige faggrupper. Da Kolding er en by med både by- og naturområder, kan entreprenører også beskæftige sig med anlægsarbejde og byggeri i både byområder og naturområder, fx anlæg af parker og legepladser eller anlæg af haveanlæg og terrasser.