Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Hillerød er en by i Nordsjælland, og hvis du har brug for en arkitekt i Hillerød, så er der flere at vælge imellem. En arkitekt i Hillerød kan hjælpe dig med mange forskellige typer af projekter, uanset om det er et stort eller et lille byggeprojekt.

En arkitekt i Hillerød kan hjælpe dig med at visualisere dine drømme og ideer i form af tegninger og skitser, som kan danne grundlag for det videre arbejde. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger, renoveringer, eller indretning af rum og boliger.

Arkitekter i Hillerød kan også hjælpe dig med at få styr på de nødvendige tilladelser og godkendelser fra myndighederne, såsom byggetilladelser og ansøgninger om dispensationer.

Priserne på arkitekter i Hillerød kan variere meget afhængigt af opgavens omfang og kompleksitet. Det er derfor en god idé at indhente tilbud fra forskellige arkitekter og arkitektfirmaer, så du kan sammenligne priser og finde en løsning, der passer til dit budget og dine ønsker.

En arkitekt udfører blandt andet:

SYN og BYG

 📍Slangerupgade 9 3400 Hillerød

 📞 21 18 55 25

Arkitektfirmaet Mette Nørgård

 📍Lille Lyngbyvej 37, Meløse 3320 Skævinge

 📞 48 21 07 71

Husportalen ApS

 📍Strøvej 77, Strø 3320 Skævinge

 📞 48 28 47 11

arkitekt i Hillerød

Få 3 gratis tilbud fra arkitektfirmaer 

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din arkitekt opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle arkitektfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en arkitekt i Hillerød?

Prisen på en arkitekt i Hillerød varierer afhængigt af forskellige faktorer, såsom opgavens kompleksitet, arkitektens erfaring og firmaets størrelse. Generelt set kan prisen for en arkitekt i Hillerød ligge et sted mellem 800 kr. og 1600 kr. pr. time inklusive moms.

Der kan dog også være arkitekter, der tager mere eller mindre end dette interval. For mere præcise prisoplysninger er det en god idé at kontakte forskellige arkitekter og bede om tilbud på din specifikke opgave.

Hvad kan en arkitekt i Hillerød tilbyde?

En arkitekt i Hillerød kan tilbyde en bred vifte af ydelser og hjælp i forbindelse med byggeprojekter. Det kan for eksempel være at hjælpe med skitser og tegninger af et byggeri, udarbejde en bygningsansøgning, stå for byggestyring, have kontakt til myndigheder og entreprenører, og meget mere.

En arkitekt kan også bidrage med kreative og innovative løsninger til at udforme og optimere et byggeri både æstetisk og funktionelt. Prisen for en arkitekts ydelser afhænger af opgavens omfang og kompleksitet.

Andre håndværkere i Hillerød:

En arkitekt i Hillerød kan hjælpe med at designe og planlægge bygninger, boliger, interiører og landskabsprojekter.

Priserne kan variere afhængigt af projektets størrelse og kompleksitet. Det er bedst at kontakte en arkitekt i Hillerød for at få en tilpasset pris på dit projekt.

Du kan researche online, spørge tidligere kunder, se eksempler på tidligere arbejde, og planlægge et møde med arkitekten for at diskutere dine behov og ønsker.

En arkitekt i Hillerød kan hjælpe med at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende bygninger og projekter ved at tage hensyn til både form og funktion i designprocessen. Dette sikrer, at bygningen eller projektet er både visuelt tiltalende og praktisk anvendelig.