Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Trænger badeværelset til at blive renoveret?

Har du købt et nyt hus eller lejlighed, hvor badeværelset skal renoveres?

Der er rigtig mange der frygter at skulle renovere et badeværelse, fordi at der skal bruges mange forskellige produkter når det kommer til badeværelses. Der kommer meget vand rundt i alle hjørner inde på et badeværelse, og derfor skal der også bruges vådrums materialer overalt i et badeværelse. Hvis du ikke selv har erfaring med at renovere et badeværelse, så vil vi anbefale dig at hyre en mure til opgaven.

Når du renoverer dit badeværelse, så vil det både give din bolig en højere værdi, den dag du vil sælge det. Men det vil også give dig en besparelse i forhold til vandforbruget og eventuelt varmeforbruget også.

Her på siden kan du blive meget klogere på hvad det koster at renovere et badeværelse, og hvad du skal være opmærksom på inden du siger ja til de tilbud du har modtaget.

Badeværelse

Få 3 gratis tilbud på renovering af badeværelse

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på renovering af badeværelset. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan renovere dit badeværelse

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det kan være svært at give en pris på, hvad det vil koste at renovere et badeværelse. Da prisen ofte afhænger af mange forskellige ting, så som hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, om der er nogle skjulte installationer. Og især med skjulte installationer kan være tricky, for hvis det viser sig at der er nogle skjule installationer, så skal du regne med at prisen bliver en del dyre end først forventet. 

Men man siger som fingerregel at en renovering af badeværelse koster mellem 15.000 – 25.000 kroner pr kvadratmeter, alt efter hvilke materialer du vælger at bruge. Det vil faktisk ofte være billigere for dig at bygge et helt nyt badeværelse, i stedet for at renovere et ældre. Da du ved et nyt badeværelse, selv kan installere alle installationer i vægge og lofter og du på den måde ikke render ind i nogle gemte installationer.

Spar penge ved at bygge større?

I de fleste tilfælde er det faktisk billigere for dig at bygge større, ja det lyder mærkelig, men det er det faktisk. Det er nemlig sådan at et stort rum med badekar og højt til loftet, faktisk koster mindre pr kvadratmeter, end et lille små rum gør. Der er det altid en fordel, hvis du vælger at bygge badeværelset stort i stedet for småt. For jo flere penge du kan spare, jo flere lækre materialer kan der være råd til. 

Få den bedste pris på badeværelset?

Der kan ofte være mange penge at spare, hvis du ved hvordan du skal indhente den bedste pris på dit nye badeværelse. Du skal først og fremmest aldrig takke ja til det første tilbud du modtager, du skal altid indhente flere forskellige tilbud fra forskellige firmaer, og først der kan du begynde at kigge på de forskellige tilbud. Ved at indhente flere tilbud, sikre du også dig selv mod ikke at betale for meget for opgaven og du har et større udvalg at vælge i mellem. 

Har du ikke overskud til selv at ringe rundt og indhente priser på dit nye badeværelse? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. Her skal du blot indtaste noget information om din opgave, og så skal de derefter gå i gang med at indhente 3 forskellige tilbud til dig på din opgave. Det er helt gratis og uforpligtende. 

Gulvvarme i badeværelset

Gulvvarme i hele huset er gået hen og blevet utrolig populært i de danske hjem og det er da hellere ikke uden god grund. For er der noget skønnere at komme ud på sit ny renoverede badeværelse og mærke varmen under sine fødder? Men der er også mange andre gode fordele ved at have gulvvarme i badeværelset. Selvom det kan være dyrt at få installeret gulvvarme i sit badeværelse, så er det helt klart pengene værd, hvis du spørger os. 

Når du har gulvvarme i badeværelses, så sikre du dig bedre mod fugtskader i gulve og vægge, for vi ved jo nok alle sammen at der ofte kommer meget vand ud på gulvet i et badeværelse og det kan da også komme på væggen. Der er det godt med gulvvarme, da det vil hjælpe med at fordampe vandet, så du undgår fugtskader.