Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra ejendomservice firmaer

Har du en stor have, der skal slåes? Eller måske en masse trapper, belysning eller hække der skal klippes?

Så skal du have fat i en professionel ejendomsservice virksomhed, som kan hjælpe dig med at holde alle udearealer flotte. Det kan hurtigt blive en stor byrde, at holde alle ude områder nede ved sine ejendomme og der er en ejendomservice virksomhed guld værd!

Så hvis du gerne vil spare et utal af timer, på at holde græsset nede, klippehæk, vaskevinduer osv, så skal du helt klart hyre et ejendomsfirma til din ejendom.  Bliv meget klogere på priser og hvilke opgaver et ejendomsservicefirma kan ordne for dig her på siden.

Et ejendomsservicefirma kan ordne en bred vifte af forskellige opgaver, det kan for eksempel være hvis du har et stort græsareal ved en af dine ejendomme, så kan firmaet hjælpe dig med at holde plænen nede og holde området ryddet og pænt året rundt. Opgaver som et ejendomsfirma ofte udfører:

Ejendomsservice

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsservicefirmaer

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din ejendomsservice opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle ejendomsservicefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster ejendomsservice i timen?

Prisen på ejendomsservice kan svinge utrolig meget, alt efter hvor opgaven skal udføres, hvad opgaven indeholder og hvilket udstyr der skal bruges til opgaven. Hvis du hyrer et ejendomsfirma til at slå græsplænen en gang om uge, så vil det formentlig koste mere end en hurtigt trappevask. 

Et en god fingerregel at huske på, er at ejendomsservice koster i gennemsnit 200 kroner pr lejlighed om måneden. Det kan dog svinge meget fra ejendomsfirma til ejendomsfirma. 

Når du har lavet en liste med de opgaver, som du har brug for hjælp til at få udført, så kan du kontakte et professionelt ejendomsfirma for at indhente tilbud på dine opgaver. Ved at få et ejendomservicefirma til at stå for opgaverne ved din ejendom, så er du altid garanteret at det står kniv skarp og flot ved din ejendom året rundt.

Hvad laver et ejendomsservicefirma?

Et ejendomsservicefirma udføre en lang række forskellige opgaver til dagligt. Et ejendomsservicefirma dækker over det med at holde en ejendoms udendørs arealer flotte og rydelige året rundt. Så hvis du gerne vil have mere tid fri i din hverdag? Så har du helt sikkert brug for et proffesionelt ejendomsservicefirma. 

Ejendomsservice kan inkludere:

 • Vaskning og oprydning i opgang
 • Rengøring af tagrender
 • Opsætning af navneskilte på dør og postkasse, ved ny lejer
 • Udlevering af nøgler til ny lejer
 • Snerydning og saltning af udendørsarealer
 • Pudsning af vinduer

Få den bedste pris på ejendomsservice

I og med at der er så stor forskel på priserne indenfor ejendomsservice, så anbefaler vi altid at du indhenter mere end et tilbud, og ikke bare siger ja til det første og det bedste, da der ofte kan være mange penge at spare. Når du indhenter mere end 1 tilbud spå din ejendomsservice opgave, så sikre du dig også mod ikke at betale for meget for din opgave. 

Du kan nemt og enkelt indhente 3 forskellige tilbud fra ejendomsservicefirmaer i Danmark på 3byggetilbud.dk, når du har indtastet lidt information, så vil vores samarbejdspartner gå i gang med at indhente 3 tilbud til din opgave, fra professionel ejendomsservicefirmaer.