Ejendomsservicefirmaer i Kolding

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

 📍Højtoften 10, Højrup 6640 Lunderskov

 📞 22 38 33 12

MH-Rengøring ApS

 📍Vejlevej 465 6000 Kolding

 📞72 10 80 07

Tjenestemanden

 📍Schultzvej 2 6091 Bjert

 📞 28 83 84 05

Oknygaard A/S

 📍Jernet 25 6000 Kolding

 📞 70 21 54 00

Star Group ApS

 📍Fabriksvej 32 6000 Kolding

Kolding Ejendoms & Haveservice

 📍Bellahøjparken 48, Seest 6000 Kolding

 📞 52 24 22 30

Sønderjysk Ejendomsservice ApS

 📍Eltangvej 185 6000 Kolding

 📞21 20 04 13

Lis Larsen

 📍Fynsvej 42, st. sal. 6000 Kolding

Ejendomsservicefirmaer i Kolding

Hvis du leder efter et ejendomsservicefirma i Kolding, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til køb og salg af ejendomme i Kolding og leje af ejendomme i Kolding.

Vi har et bredt udvalg af ejendomme til salg og leje i Kolding, og vi er sikre på, at vi kan finde den rette ejendom til dig. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til køb og salg af ejendomme i Kolding og leje af en ejendom i Kolding. Vi har et bredt udvalg af ejendomme til salg og leje i Kolding, og vi er sikre på, at vi kan finde den rigtige ejendom til dig.

Et ejendomsservicefirma er typisk en virksomhed, der leverer tjenester til ejendomsmæglere og ejendomsmæglere. Disse tjenester kan omfatte markedsføring, reklame og leadgenerering.

Ejendomsservicefirmaer leverer en række forskellige tjenester til ejendomsmæglere, herunder, men ikke begrænset til: markedsundersøgelser, ejendomsadministration, udlejning og salg.

Kvaliteten af de tjenester, som virksomheden leverer, er fremragende. De er altid villige til at hjælpe og yder en fremragende kundeservice.

Billig ejendomsservice

Der er mange forskellige typer af ejendomsservicefirmaer, som du kan vælge imellem. Det er vigtigt at vælge den rigtige type virksomhed til dine behov.

Nogle virksomheder har specialiseret sig i erhvervsejendomme, boliger eller begge dele. Du skal vælge et firma med erfaring inden for den type ejendom, du er interesseret i. Du vil også gerne sikre dig, at det firma, du vælger, er licenseret og forsikret.

Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvordan man finder det bedste ejendomsmæglerselskab. Det afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Du kan f.eks. overveje beliggenhed, pris og bekvemmeligheder. Du kan også ønske at rådføre dig med en ejendomsmægler for at få ekspertrådgivning.

Et ejendomsmæglerfirma bør give dig en liste over ejendomme, der matcher dine søgekriterier, og oplysninger om ejendommene, f.eks. kvadratmeter, antal soveværelser og badeværelser og udbudspris. Virksomheden bør også kunne besvare eventuelle spørgsmål, du har om ejendommene eller købsprocessen.

Ved hjælp af de ovennævnte retningslinjer burde det ikke være så svært at vælge det bedste ejendomsservicefirma i Kolding. Du skal blot være lidt opmærksom på de grundlæggende ting, såsom hvor længe virksomheden har været i drift, er deres tilfredse kunder osv. Disse ting betyder meget, når du skal vælge det bedste ejendomsservicefirma.

Ejendomsservice

Få 3 gratis tilbud fra ejendomsservicefirmaer

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din ejendomsservice opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle ejendomsservicefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.