Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Er du på udkig efter det bedste tilbud på en entreprenør i Skive? Så kan du med fordel tage et kig på 3byggetilbud.dk. Her kan du gratis og uforpligtende indhente op til tre tilbud på din opgave, så du nemt kan finde den bedste pris på en entreprenør i Skive.

En entreprenør udfører blandt andet:

entreprenør i skive

Få 3 gratis tilbud på entreprenør arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din entreprenør opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle entreprenørfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
 

Hvad koster en entreprenør i Skive

Hvis du har brug for at få en idé om, hvad det vil koste at hyre en entreprenør i Skive, kan du forvente priser fra 350 kroner i timen og opefter. Det er dog vigtigt at huske på, at prisen afhænger af den specifikke opgave, du ønsker udført, da entrepriser kan dække over et bredt spektrum af arbejdsopgaver. Hvis du ønsker et samlet tilbud på din opgave, kan du læse mere om, hvordan du indhenter dette nedenfor.

Find den bedste pris på en entreprenør i Skive

Når du skal bruge en entreprenør i Skive, kan det være en stor hjælp at finde den bedste pris på opgaven. Og det er netop det, du kan gøre på 3byggetilbud.dk. Her udfylder du blot formularen og beskriver, hvilken opgave du ønsker at få løst. Herefter vil du modtage tre uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenørfirmaer i Skive, som matcher dine ønsker og dit budget.

På den måde kan du nemt og hurtigt vælge den bedste pris på en entreprenør i Skive, så du kan få løst din opgave til en pris, som passer til dit budget.

En entreprenør er en person eller virksomhed, der organiserer, styrer og gennemfører bygge- eller anlægsprojekter.

Der findes forskellige typer af entreprenørvirksomheder i Skive, herunder byggeentreprenører, anlægsentreprenører, VVS-entreprenører, elektrikere og tømrere.

Man kan finde en pålidelig entreprenør i Skive ved at undersøge deres tidligere arbejde, læse anmeldelser fra tidligere kunder og tjekke deres licens og forsikring. Det kan også være en god idé at bede om anbefalinger fra venner og familie.

Typiske opgaver for en entreprenør i Skive kan omfatte opførelse af nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger, anlægsarbejde, VVS-installation, elektrisk installation og tømrerarbejde. Entreprenøren kan også være ansvarlig for projektstyring og koordinering af forskellige faggrupper. Da Skive er en by med både by- og naturområder, kan entreprenører også beskæftige sig med anlægsarbejde og byggeri i både byområder og naturområder, fx anlæg af parker og legepladser eller anlæg af haveanlæg og terrasser.