Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra flyttefirma

Har du købt ny bolig eller lejlighed og skal flytte?

Hvad koster en flytning?

Hvilke flyttefirmaer er gode?

Hvad skal man være opmærksom på med flytning? 

Ja der er ofte rigtig mange spørgsmål, når det kommer til at skulle hyre et flyttefirma til at hjælpe med at flytte alle ens møbler i boligen. Alle flyttetfirmaer har forskellige priser, og din pris flyttepris afhænger også meget af hvor du flytter fra og flytter til i landet. En flytning i København vil altid være dyre, end en flytning i Aalborg for eksempel. 

Derfor anbefaler vi også altid, at man indhenter tilbud fra flere forskellige flyttefirmaer inden du takker ja til tilbuddet. Ved at indhente flere tilbud på din flytning, sikre du dig mod ikke at betale overpris, og du kan hurtigt få et overblik over, hvilket prisleje din flytning skal ligge i prismæssigt.

Flyttefolk kan udfører en hel del forskellige opgaver for dig. Det kan for eksempel være, at du har købt et hus med din mand eller kæreste? Så skal i helt klart bruge et flyttefirma, til at flytte alle jeres møbler og interiør sikkert og godt. Opgaver som flyttemænd ofte udfører:

Flyttefirma

Få 3 gratis tilbud fra flyttefirma

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din flytte opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle flyttefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en flyttemand?

Det er et meget svært spørgsmål at besvare, for det kommer and på rigtig mange ting. Prisen afhænger nemlig både af, hvor du bor i landet og om alle dine møbler skal flyttes ned fra 4 sal eller om de måske bare skal flyttes ud af stueetagen. Hvis du for eksempel har brug for at flyttefirmaet pakker alle dine ting ned, så vil prisen selvfølglig også være betydelig dyre end hvis du selv pakker alt ned. En anden ting der kan påvirke flytteprisen, er også hvor langt dine ting skal flyttes. 

Når du kontakter de fleste flyttefirmaer for at få et tilbud tilsendt, så vil du ofte finde ud af, at de fleste flyttemænd har en time løn, der normalt ligger mellem 500 – 800 kroner pr time. Men du kan også sagtens få tilsendt et tilbud med en fast pris, så du ved hvad din flytning vil ligge i prismæssigt. Vi anbefaler altid at du indhenter tilbud fra flere forskellige flyttefirmaer, inden du takker ja til et tilbud. Det gør vi, for at du sikre dig selv mod at betale overpris for din flytning.

Få 3 tilbud fra flyttefirmaer gratis

Har du ike energi eller overskud til at ringe rundt til forskellige flyttefirmaer for at indhente tilbud? Så kan du nemt og hurtigt bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, her vil du kun skulle indtaste information om din opgave og derefter vil de indhente de 3 bedste tilbud på din flytning. Du kan både bruge servicebyen.dk men også 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på en flytning. 

Få flyttefirmaet til at rengøre din gamle bolig?

Det sidste man har lyst til når du er flyttet ind i din nye bolig og skal til at indrette den, er at du skal over og rengøre den gamle bolig. Derfor anbefaler vi at du for flyttefirmaet til at lave en slutrengøring, det koster selvfølglig lidt penge men det er helt klart det hele værd!

Du kan også få flyttetfirmaet til at rengøre din nye bolig, når alle møbler og diverse er blevet leveret. På den måde skal du kun begynde at indrette dit nye hjem, som for det meste er det sjoveste ved en flytning.

Få masser af hjælp fra flyttefirmaet

Hvis du står overfor en privat flytning, så er det ofte en ordentlig omgang og det er noget som vil stresse dit fleste. Men det behøver ikke være en øv oplevelse at flytte, for hvis du hyre et flyttefirma til opgaven, vil du kunne slappe af i dit nye hus eller lejlighed, i mens de laver det hårde arbejde for dig. Der er ofte mange ting som skal pakkes ned i papkasser, og det kan godt være en udfordring at nå det hele, i en i forvejen travl hverdag. Derfor anbefaler vi også at du tilkøber en nedpakning hos det valgte flyttefirma. 

Du kan endda også få flyttefirmaet til at afmontere dit fladskærms tv, computere, højtalere og meget mere, og det bedste ved det hele er, at de også montere det igen, så du blot skal beslutte dig om hvor det skal monteres i din nye bolig.

Professionelle flyttefirmaer i Danmark?

 • Flyttefirma Sjælland
 • eXpress-Flyt
 • Jyskflyttefirma
 • Holger Danske flytteforretning 
 • Flytteselskabet
 • JD Logistik
 • Mesterflyt
 • Boxit
 • STEP Transport
 • CT Flyt og Service
 • Kvaliflyt
 • FlytKBH