Leos Flytteservice

 📍Nørholmsvej 243 9000 Aalborg

 📞 40 83 11 45

Øbro Flytteforretning A/S

 📍Svendborgvej 25 9220 Aalborg Øst

 📞 98 15 91 22

Den Glade Flyttemand

 📍Thistedvej 29 9400 Nørresundby

 📞 86 62 42 66

Hasseris Flytteforretning A/S

 📍Vardevej 1 9220 Aalborg Øst

 📞 98 16 20 66

P.C. Østergaards Flytteforretning ApS

 📍Fåborgvej 8 9220 Aalborg Øst

 📞 98 18 19 00

Flytmit. ApS

 📍Langgade 47A, st. sal. 9000 Aalborg

Aalborg Flytteservice & Møbelopbevaring

 📍Luneborgvej 108 9382 Tylstrup

 📞98 26 21 21

Flyttefirmaer i Aalborg

Et flyttefirma er en virksomhed, der hjælper folk og virksomheder med at flytte deres ejendele fra et sted til et andet.

Et flyttefirma hjælper folk med at flytte deres ejendele fra et sted til et andet. De kan tilbyde en række forskellige tjenester, f.eks. indpakning, udpakning, lastning og aflæsning.

Hvis du skal flytte dine ejendele, skal du hyre flyttefolk. De har ekspertisen til at flytte dine ejendele sikkert. De ved, hvordan de skal skille tingene ad, og hvordan de skal læsse dem på lastbilen. De ved, hvordan de samler dem igen, og hvordan de placerer dem i dit nye hus.

På baggrund af de oplysninger, der er givet, ser det ud til, at kvaliteten af de tjenester, som virksomheden leverer, er ganske god. Det er dog svært at sige noget definitivt uden flere oplysninger.

Det første skridt er at lave research. Du bør indhente mindst et par tilbud fra forskellige selskaber. Når du har fået tilbuddene, bør du sammenligne de enkelte virksomheders ydelser. Sørg for at læse anmeldelser af hvert enkelt firma, før du træffer din endelige beslutning.

Billig flyttefirma

Der er ikke noget let svar, når det gælder om at finde det bedste flyttefirma. Der er dog et par ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at finde et velrenommeret og pålideligt firma. For det første kan du bede om anbefalinger fra venner eller familiemedlemmer, der for nylig er flyttet. Dette er en god måde at få en idé om, hvilke virksomheder der er velrenommerede og hvilke der ikke er det.

 For det andet kan du læse online anmeldelser af forskellige flyttefirmaer. På den måde kan du få en idé om, hvad andre mennesker har at sige om deres erfaringer med forskellige firmaer. Endelig kan du kontakte Better Business Bureau for at få flere oplysninger om forskellige virksomheder.

Flyttefirma Aalborg er et full-service flyttefirma, som vil give dig alle de nødvendige tjenester for at sikre, at du bliver flyttet korrekt.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der hjælper dig med at spare tid og penge, når du skal flytte dine ejendele. Vi har den erfaring og ekspertise, som du har brug for til at få arbejdet gjort rigtigt, og vores team af eksperter vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du føler dig godt tilpas på dit nye sted.

Flyttefirma

Få 3 gratis tilbud fra flyttefirma

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din flytte opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle flyttefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.