Indretningsarkitekt i Aalborg

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Lykkebo Miljø & Design

 📍Staunvej 29, Staun 9240 Nibe

 📞 98 35 57 00

Cheries
v/Cherie Andersen

 📍Louisendalvej 23, Gudum 9280 Storvorde

 📞 61 33 72 22

Gravity Studio

 📍Møgelmosevej 11 9310 Vodskov

 📞 22 93 34 37

Pryd

 📍Restrup Skovvej 45 9240 Nibe

 📞 41 77 06 76

Sommerlund

 📍Amalienborgvej 31 9400 Nørresundby

 📞 26 37 77 49

Anitha Brix

 📍Bykrogen 40 9200 Aalborg SV

Boligstil

 📍Porsvej 2 9000 Aalborg

 📞51 22 14 26

Lacarriere

 📍Tofthøjvej 16 9280 Storvorde

 📞 29 40 71 79

Indretningsarkitekt i Aalborg

En indretningsarkitekt er en person, der fører et indretningskoncept ud i livet. Typisk arbejder de på et sæt tegninger, et blueprint eller endda en arkitektonisk gengivelse. De arbejder ud fra kundens vision og skaber et rum, der passer perfekt til kundens livsstil.

Det er en professionel stilling, der er specielt rettet mod indretningsarkitekter. Det er en stilling, hvor du får mulighed for at skabe et miljø, der er af høj kvalitet, smukt og giver din kunde den bedst mulige oplevelse.

Det første, du bør gøre, når du er i stand til at vælge den rigtige type indretningsarkitekt, er at sikre dig, at du er helt klar over dine krav.

Den anden ting du bør gøre er at lave en liste over de ting, du ønsker at gøre med det indretningsarbejde, du skal udføre.

Den tredje ting, du bør gøre, er at lave en liste over de ting, du gerne vil undgå at gøre i dit nye forhold.

Det er også vigtigt at se på det arbejde, de har udført, og vurdere deres omdømme som professionel indretningsarkitekt.

Hvis du ikke er tilfreds med det arbejde, som en ny indretningsarkitekt udfører for dig, bør du finde en anden indretningsarkitekt.

Den største fordel ved indretningsarkitekter er, at de er i stand til at tilbyde dig et mere spændende og moderne design. De vil helt sikkert hjælpe dig med udseendet af dit kontor eller dit hjem.

I disse dage er moderne design ikke ligefrem let. Det vil kræve en vis indsats at opnå det perfekte design. Derfor er det bedre at hyre hjælp fra en professionel indretningsarkitekt.

En designers ansvar er at skabe et design, der er velegnet til det rum, det skal bruges.

Indretningsarkitekten er ansvarlig for at styre designprocessen og er den person, der færdiggør designet og sikrer, at det passer godt til omgivelserne.

Sikring af, at alle parter er tilfredse med designet, og at designet passer godt til målgruppen. Forstår brugen af designet og vil foretage alle nødvendige ændringer for at få det til at passe til projektet. Undersøger behovene og kravene til projektet og sikrer, at designet opfylder alle disse krav.

indretningsarkitekt

Få 3 gratis tilbud fra indretningsarkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din indretnings opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle indretningsarkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.